Бъчварова: В Хитрино и Харманли полицаите надхвърлиха възможностите си (видео+снимки)

  • 22 декември 2016 12:37

  • 7902
  • 2
Бъчварова: В Хитрино и Харманли полицаите надхвърлиха възможностите си (видео+снимки)
© Булфото (Архив)

Служителите на МВР се изявиха в Харманли и Хитрино. Това, което направиха, надхвърля нивото на техните възможности, но минава в един пласт на човешко отношение. С тези думи вицепремиерът и вътрешен министър в оставка Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. похвали работата на своите подчинени.

Едните от тях трябваше да се справят с бежанския бунт, а другите попаднаха в апокалиптичен сюжет, след като взрив на цистерна почти унижощи цяло село.

По време на церемонията "Полицай на годината" Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. заяви, че служителите, работели на терен в Хитрино и Харманли, са били подпомогнати финансови.

"Освен грамотите и паричните награди, служителите на МВР трябва да получат признание сред всички нас", заяви министърът.

Тя спомена и успешните операции на ГДБОП.

"В своята работа ГДБОП показа, че е част от общата система за сигурност по най-добрия възможен начин", отбеляза Бъчварова.

Вътрешният министър в оставка отчете, че МВР е работило успешно с агенция "Митници" и НАП. За последните 11 месеца на настоящата година са иззети 430 кг кокаин, над тон марихуана и др. Иззети са и близо 68 милиона къса контрабандни цигари.

Бъчварова се похвали, че финансовото състояние на министерството е стабилно и годината завършва без задължения към държавния бюджет.

"Стабилизирахме системата. Служителите на МВР вече няма да се чувства длъжници", подчерта още тя.

Бъчварова не проспусна да спомене и Гранична полиция, която, по думите й, понася най-голямата тежест през последната година.

“Весели Коледни и Новогодишни празници. Бъдете здрави!", пожела Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. на финала на церемонията "Полицай на годината".

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7902 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.13 | 09:11

2
тая курва няма ли да се спре да пелтечи
FM

2017.02.13 | 09:11

1
Парични награди и Грамоти за да си вършиш работата за която си (Назначен).

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини