Караянчева: На БСП им стана навик да говорят вместо Румен Радев

  • 22 декември 2016 07:53

  • 9518
  • 7
Караянчева: На БСП им стана навик да говорят вместо Румен Радев
© Кадър Нова телевизия

На БСП им стана навик да говорят от името на Радев. Вчера той излезе и каза  нещо, което беше неразбираемо. Не знам кой му го е писал. Вие виждате как БСП говори, че няма да дава служебни министри. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за каква се явява на Радев, ментор ли? Това коментира Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ.

Изказването й беше по повод нападките на БСП срещу президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Тя настоя, че той не е нарушил Конституцията и е поканил Радев да бъде ангажиран със съставянето на служебен кабинет.

"Няма как за две седмици да се съставя служебен кабинет. Четете Конституцията и не ползвайте опорни точки", заяви Караянчева към събеседника й от БСП Валери Жаблянов в ефира на Нова телевизия.

Депутатът от ГЕРБ подчерта, че Радев не прави нищо без Нинова.

"Управлението на държавата не е истанбулския пазар", реагира Валери Жаблянов.

Според него не е редно кабинетът на Борисов да стои на власт толкова дълго време. Според него Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е забавил цялата процедура, след като не е възложил проучвателния мандат още след оставката, а е водил дълги консултации.

"Един месец водиха някакви преговори с усилие да състави правителство под егидата на президента, без да се обявява открито. Сега стигнаме до пазарлък", коментира още Жаблянов.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
9518 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.12.26 | 13:12

7
Радев е като развален телевизор, има образ, говор, няма.
Сами

2016.12.26 | 11:19

6
Старши лайномета на ГЕРБ в действие. Лъга, че се опръска. Не ви ли замириса от телевизора?

2016.12.25 | 19:09

5
А ти си машина за говорене на глупости.Защо си толкоз тъпа,ма Цуро?Да не ходиш на уроци.
Пич

2016.12.25 | 19:09

4
Говори за Нинова и Радев,а забравя,че без нейното височайше разрешение началникът на РУО Кърджали,Гроздан Колев не смее и да пръцне тихичко и деликатно.Да си гледа географията и да остави конституционното право на истинските специалисти.
ттттъп

2016.12.24 | 11:03

2
Снощи гледах изявлението на г-н Радев, егати мижитурката. Може да е добър в професията си, но повече от ясно е, че не става за политик. Четеши си аутокюто и дори не мигваше. Там нямаше и една негова дума, безизразно лице и плах поглед. Жалко за пилота, приземиха го лошо!!! Не постъпи държавнически и тясно партийно!!!
555

2016.12.24 | 11:03

3
Той става Президент на 22.01.2017, до тогава със същият успех и аз мога да предложа министри . Не трябва да се хваща на мръсните игри на Чехльо и Тиквата!
РОБЕРТ

2016.12.24 | 11:02

1
След като един политик започни да ти говори за съвест и морал това е сигурен признак,че е погазил закона.

Добави коментар

Водещи новини