Калоян Паргов: Плевнелиев се оказа добър баскетболист

  • 22 декември 2016 07:54

  • 5126
  • 7
Калоян Паргов: Плевнелиев се оказа добър баскетболист
© Булфото

Дали служебният кабинет ще бъде за 20 дни или за два месеца, това зависи и от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Това каза в сутрешния блок на БНТ членът на ръководството на БСП Калоян Паргов.

Радев ще направи това, което смята за добре, но няма как да играе с топка, която не е в неговото поле. Между другото, Плевнелиев се оказа добър баскетболист. Ние всички наблюдавахме как той дриблира около нас близо месец, около коша, без да подава топката, или подавайки я, връщайки я, без да реализира кош. За съжаление, това ще продължи още един месец до встъпването на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в длъжност. През петте години от управлението си Плевнелиев показа, че е зависим от една политическа сила, която го е издигнала, от която е избран и от която не успя и в края на мандата си да се еманципира, заяви Паргов.

Едно управление, което видимо претендира за отговорност и за стабилност, видимо бърза да довърши нещо – става въпрос за назначения, обществени поръчки и концесии. Видя се, че през последните две години мнозинството работи само в угода на Борисов. Нека да не прехвърлят топката на Радев или да ни изкарват нас виновни, опозицията, подчерта членът на ръководството на БСП.

Страната се намира в много критична ситуация заради безвластието, безвремието. Бързите избори са изход от тази ситуация. 26 март е първата възможна дата за предсрочния вот, посочи социалистът.

Според него този парламент няма технологичното време, за да промени изборната система. Предсрочните избори ще се проведат по сегашната система, заяви Калоян Паргов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5126 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.12.29 | 12:24

7
да ..тупка топката с ..дупето си..най-развитата част от тялото му..
Роберт Натан

2016.12.29 | 12:23

6
Съберете всички активисти от БСП (Нинова, Паргов, Янков, Бойчев и др.) и ще видите, че това са хора с особено мислене и поведение. Ще чуете само лозунги и заяждане с политическите опоненти. Виждам, че и Радев вече влиза в тази схема на поведение.

2016.12.23 | 07:39

1
роберт натам ,роберт насам ..звучи ми много ..българско..т.е краварско ..а виждаш на бика ..поклимача..има една българска истина ..цял чувал със сол и тогава да говориш за човек..
СПОМЕН

2016.12.29 | 12:23

5
Родителите ми бяха членове на БКП-БСП -бяха добри хора.Какво стана с това ново поколение на БСП,а и останалите живи от миналото-никакви човешки отношения,само безпардонен тон,злост,хули,никакво интелигентно присъствие,груб, недодялан тон и ВСЕ ТЕ СА ПРАВИ.ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ-ЕДНО СИ БАЕ. НЕ СЕ ОПИТВАТ ДОРИ ДА СА ПО-ЛИЦЕПРИЯТНИ. ДОКОГА?НИНОВА-КАТО "СВИНКС".У НЕЯ НЯМА ЖИВОСТ-СТУДЕНА СТАТУЯ.Как се изродиха така....
*

2016.12.29 | 12:22

4
Новото лице на бсп - гледат с злоба и ехидна усмивка, излъчват умраза
Геро

2016.12.29 | 12:21

3
Паргов, Ти ли си последния? Затвори вратата
stoiko

2016.12.29 | 12:21

2
Dr. Pargov,Vie ste dobar vazeigrach.

Добави коментар

Водещи новини