Плевнелиев даде началото на кампанията "Българската Коледа"

  • 30 ноември 2016 16:31

  • 3192
  • 1
Плевнелиев даде началото на кампанията "Българската Коледа"
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното официално даде старт на 14-то издание на благотворителната инициатива "Българската Коледа", предаде репортер на Новини.бг.

Кампанията се провеждана под патронажа на държавния глава. Тази година тя ще бъде насочена към децата с тежки хронични заболявания. Събраните средства ще бъдат дарени за закупуването на високотехнологична апаратура, която да извършва прецизна диагностика.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното подчерта, че тежките хронични заболявания при децата протичат за дълъг период от време, а често и през целия живот. Различни по степен на тежест хронични заболявания засягат все повече деца. На страдащите от тежки хронични заболявания деца „Българската Коледа“ ще помогне за осъществяване на диагностика, включително генетични изследвания, медикаментозно лечение, медицински изделия и помощни средства, рехабилитация, логопедична и психологична терапия.

„Дарителството ни прави по-добри и ни кара да се чувстваме пълноценни личности, защото какво друго, ако не доброто дело, осмисля човешкия живот и какво друго, ако не подадената ръка и спасеното дете, ни прави хора“, заяви държавният глава.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното посочи, че помощта за най-уязвимите дава вяра, оптимизъм и надежда, подрежда ценностите ни и събира заедно стотици хиляди българи.

Всеки може да помогне като изпрати СМС на номер 1117 на стойност 1 лев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3192 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Pe$o Manafa

2016.11.30 | 17:44

1
Lupus

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини