Волен Сидеров: Няма да ставам министър

  • 30 ноември 2016 08:03

  • 1839
  • 3
Волен Сидеров: Няма да ставам министър
©

В момента нагласите са да не се разпуска това Народно събрание. Ние, обединените патриотии споделяме това виждане.

Това коментира Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в сутрешния блок на Нова телевизия.

В момента има реални опасности за България, които се случиха след оставката на кабинета, а именно заплахите на Ердоган да пусне нелегалните емигранти. Това ще е много лошо, ако се случи в един период на междувластие, посочи Сидеров.

Сидеров, че тези реални опасности като бунтовете в Харманли не бива да се пренебрегват.

По думите му вчера той е отправил апел към ГЕРБ и БСП да преосмислят поведението си и да съставят кабинет на спасението.

Много е рано да се каже кой ще бъде поканен за министри, заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Това е въпрос, който ще се консултира тепърва, ако получим мандат да съставим правителство, посочи още той.

Аз нямам амбиции да ставам министър, нито някой в изпълнителната власт, заяви той.

Възможно е вдигането на минималните пенсии, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Ще се работи по това. Това е една основна точка на патриотите, потвърди Сидеров.

Не е говорено за това кой ще е министър-председател, заяви Сидеров по повод на това, че името на Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността започна да се лансира.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1839 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ДОГАН ГО НАХАКА СУХ НА ЯЛОВИЯ воленуглу ДА БОЛИ ха

2017.02.04 | 12:00

3
ще стане министър на свирките хохохохохоххо
САРАЙСКИ ХРОНИКИ

2016.11.30 | 11:23

2
След тази новина всички Хаховци в България обявиха тридневен траур -- умря и последната им надежда един от тях да заеме висок държавен пост !

2016.11.30 | 10:53

1
А що бе стани. Стани министър на честта.

Добави коментар

Водещи новини