Станишев: Изгубих илюзията, че ГЕРБ може да изведе България от кризата

  • 17 декември 2011 18:36

  • 1527
  • 11
Станишев: Изгубих илюзията, че ГЕРБ може да изведе България от кризата
©

От кризата трудно може да се излезе със силата на една партия дори и да е най-голямата, коментира в предаването „Годината” на Дарик лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Според него правителството на ГЕРБ не може и не желае да събере приходи. Извиненията на премиера са абсолютно несериозно, допълни Станишев.

„Изгубих най-вече от илюзията, че ГЕРБ могат да изведат България от кризата. Защото пропуснаха всички възможности да направят сериозни реформи, да подкрепят икономиката. ГЕРБ продължиха да казват ние започваме от нулата, нищо преди нас не е направено и ние ще правим това, което сме си наумили. И последните социални напрежения, и стачката в железниците, и протеста на синдикатите, и протестите на фермерите са пряко следствие от две неща - че правителството отказва диалог и второ, че правителството се държи непредсказуемо”, заяви Станишев.

БСП е кауза и моята амбиция е да възстановим доверието към нея, коментира лидерът на партията. Той не изключи след следващите избори социалистите отново да са в опозиция. Станишев отчете като постижения на БСП през изминалата година, че е показала по-добра кондиция и е получила международно признание с факта, че той е оглавил ПЕС.

Последвайте канала на

1527 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.09.07 | 04:59

11
Товарищ Станишев, при тройната коалиция реформите вървяха по мед и масло, а еврофондовете течеха към нас като пълноводни реки.Икономиката цъфтеше,БДЖ отчиташе рекордни печалби и нямаше дори и малки изгледи за криза.А сега Боко всичко провали.Нещо повече спечели поредни избори................На канарчета ли ти приличаме?!?!?*****************(цензурирано)
Az

2013.09.07 | 04:57

10
Другарю Станишев ! Аз като живял фифти фифти в комунизъма, реалния сициализЪм и капиталзиЪма , искренно се очудвам на другарските вИ изказвания ! Доказахте за вече близо 60 години че и отгоре , че сте една илюзия ! Че само взимате и само обещавате и НИЩО не праите ! Създадохте мутрите с червени пари и беззаконие , откраднахте пенсионния фонд , поради което глупавия ви пенсионерски електорат е със СМЕШНИ пенсии, който отиде по сметки в швейцария и всеизвестните червени куфарчета, направихте си фирми у нас и в чужбина и си осигурихте децата до енто коляно ! Създадохте предпоставка за всичко лошо, на което сме свидетели и до днес ! Нагъзихте се на доган , който знаете много добре за какво е лежал в панделата, и че абс НЕЗАКОННО е помилван, и че НИКОГА не е, и НИКОГА няма да работи в интерес на България ! Това което се опитвам да каже е че се ЖАЛЪК другарю ! Народа избра мутрите , щото му писна от вас комунисти ! От трън та на глок ! Щото народа е макс прост , неграмотен , огладнял и измамен от вас !
Ifigenia

2013.09.07 | 01:34

9
Вярно се махнахте(ви махнахме) обаче още най-малко година ще ви плащаме дълговете,възлизащи на милиони.Нищожество,сега се сети за народа,сега се правиш на загрижен.Да кажа като преждеговорищия,за канарчета ли ни взимаш?Видяхме ти управлението,"загрижеността".Само се виж в огледалото с наглата си усмивка,с цялата си наглост си мислиш,че някой някога ще ти повярва.Вие ги надробихте тия,сега хвърляш вината на сегашните.Да ти кажа нещо,Станишев-не всички са малоумни в тази държава,не всички са неграмотни и необразовани.Така че,ако обичаш,скрий се и по рядко се показвай.
joker

2013.09.07 | 01:33

8
Станишев ти си най-голямата илюзия самовлюбен комуняга !!! Още малко остава и ти и твоята крадлива партия ще изчезнете от политическата сцена на България !!!
sss

2013.09.07 | 01:33

7
toia sram nemali bahti nagliat tip maina
Нищо де нищо

2013.09.07 | 01:33

6
да си говори, че сега толко го боли другарския гъз, че се чуди колко туби вазелин ще му стигнат да спрат болчицата, когат бай Гоце го изрита
ac

2013.09.07 | 01:32

5
браво,с теб беше лошо,но с боко още по лошо
ха ха

2013.09.07 | 01:32

4
наивник- свали си 4ервените о4ила- ти за световна криза да си 4увал?Само гей Сергей не е 4увал, явно и ти- затова сравненията са ви елементарни и простовати- като самите вас!
idiyot

2013.09.07 | 01:32

3
po dobre s mutri otkolkoto s nagli i kradlivi kumunqgi i dolni depesari
ХА

2011.12.18 | 19:57

2
Педал,нали благодарение на теб влязохме в нея. Бързахте да сключвате неизгодни договори и да плащате със парите гарантиращи да преминаваме по-леко такива катаклизми в икономиката. Мама ви да еба и боклуци червени,жълти и с фесове.
sss

2011.12.18 | 19:57

1
Ei PEDAL nagal-mizeren vidqhme te kakvo napravi za 4 godini.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини