Дина Станишева: Не знам как е записано детето на Сергей

  • 17 декември 2011 17:48

  • 8614
  • 9
Дина Станишева: Не знам как е записано детето на Сергей
©

Аз не знам как е записано детето. Не знам, аз не питам такива въпроси, защото те могат да го поставят в неудобно положение.

Това каза в предаването на Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в по Нова тв проф. Дина Станишева, майка на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Майката на политика често виждала внучката си Дария.

На въпрос дали не давала съвети на сина си да създаде семейство по – рано, тя отговори: „При Сергей фактически това нещо е съвсем определено и закономерно. Защото тази жена е била омъжена. Аз и досега не знам дали този брак е реквизиран“. Дина Станишева отново не се решила да попита сина си дали бракът на Моника Йосифова с банкера Венцислав Йосифов е реквизиран.

"Сергей има едно качество, което не е наследил от мен. Той има страхотна интуиция и действа според нея. Пожелавам му да действа според своята интуиция", каза майка му.

Тя похвали качествата на сина си, определяйки го за изключително ерудиран. „Непрекъснато скачате от един въпрос към друг“, скара се тя на водещия Мартин КарбовскиМартин Карбовски Мартин Кирилов Богданов e истинското име на Мартин Карбовски е български журналист роден в. Дина Станишева обясни, че в нейното семейство винаги е имало общи интереси и общи цели. "Никога не е имало противоречия. Той винаги е имал собствени интереси, за разлика от по-големия му брат. Тук не съм имала никаква възможност да му влияя“, каза майката на соцлидера.

Дина Станишева съобщи още, че когато синът й станал председател на БСП, много от неговите колеги не го вземали насериозно. Той обаче успял да се наложи, тъй като имал силна воля и никога не споделял личното си мнение и намерения пред всички.

Последвайте канала на

8614 9

Коментари 9

Добави коментар
bebe

2013.03.26 | 21:51

9
Браво!Аз се чудех откъде е прихванал да говори празни приказки.
валентин

2013.03.26 | 21:51

8
дино , диноооооооооооо , как можа да възпиташ това лигаво , плачещо постоянно , мазно момченце ...............за да стане тоя ГОЛЯЯЯЯЯМ ЛИДЕР ............... представям си какъв мазник и доносчик е бил като ученик , комсомолец , ............ а пък как размахва мазното си пръстче.............. сигурно много му се радваш , като го видиш по телевизоро..... хахахахахаха.....със сигурност имаш ГОЛЕЕЕЕМИТЕ му речи на CD, каниш бабите от вартала на леблебия кафе , и си ги пускате да ги гледата............... АХ НА МАМА УТЕХАТА,ГОРДОСТА,.....................
Иванав

2013.03.26 | 21:49

4
Утеепляк неграмотни. Тази възрастна жена, професор д-р Дина Станишева, е една от най- добрите и уважавани професорки в СДУ. Уважавана и тачена като човек и преподавател от всички , най- много от студентите на които преподава. Един много добър и ерудиран човек е.
traktora

2013.03.26 | 21:51

7
sto ne si napravila abort ta si rodila tazi gnida
към Недовидка

2013.03.26 | 21:50

6
абе хора, какво значи РЕКВИЗИРАН брак??? като не знаеш някаква дума, не я преписвай като идиот! другите може да са сбъркали, ама ти защо не внимаваш?
eurorom

2013.03.26 | 21:50

5
Аре кво ма занимавате с някакво крадливо, комунистическо, мързеливо семейство от изроди! Такива новини имат място тука колкото на Асан Айшето как е кръстила осмото циганче!
thcway.net

2013.03.26 | 21:49

3
abe koi go interesuva toq kradec .. thcway.net
Владо

2011.12.18 | 19:29

2
- А,...детето негово ли е ? ....много ??????????? Елена го го нарита, защото нещо не бил както трябва, китката му се килвала настрани ....

2011.12.18 | 19:10

1
До 30 % коледно намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини