Една от звездите аут от "ВИП брадър"

  • 09 ноември 2016 14:43

  • 35435
  • 2
Една от звездите аут от "ВИП брадър"
©

Тази вечер във "ВИП брадър" най-известната Къща ще се раздели с още един VIP Съквартирант – този, който е събрал най-малко зрителска подкрепа до момента. Кой ще се нареди на почетното седмо място в юбилейния сезон на шоуто и каква ще бъде реакцията от тази новина, ще разберем още довечера.

Мисия „Гореща линия” даде възможност на феновете да се чуят с любимците си сред финалистите, а тази вечер ще видим как народната любов буквално ще просълзи Миглена. Дамата в червено ще признае, че не е и предполагала възможността толкова хора да я подкрепят, а позитивите по неин адрес ще пропукат твърдата ѝ черупка и Меги ще се отдаде на емоциите. Масовата подкрепа ще притесни противниковия лагер, а какво ще последва, предстои да разберем.

След кръстосания разпит от зрителите, Съквартирантите ще получат още една възможност за допир до външния свят. Биг брадър ще им постави мисия, с която те могат да чуят най-близките си хора, но за много ограничено време. Майки, сестри, най-добри приятели и деца ще се свържат с Къщата, но дали ще бъдат оставени да изкажат подкрепата си, или звездите ще предпочетат да не говорят с тях за сметка на останалите, ще разберем тази вечер.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
35435 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
(гост)нерегестриран

2016.11.11 | 16:39

2
не зная кой ще излезе..., но за мен ПОБЕДИТЕЛ е ХРИСТО ЖИВКОВ, над всички........

2016.11.11 | 16:34

1
бате Вальо ще излезе

Добави коментар

Водещи новини