Бойко Борисов: Пенсионерите крещяха за ниските си пенсии и по времето на Станишев

  • 16 декември 2011 14:16

  • 8488
  • 25
Бойко Борисов: Пенсионерите крещяха за ниските си пенсии и по времето на Станишев
© Булфото

Правилно решение. Пенсионната реформа е задължителна и се прави в цяла Европа. Така премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г коментира пред журналисти отхвърленото вето на президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в за Закона за бюджет на Държавното обществено осигуряване.

Според Борисoв, опозицията започва да превръща Конституционния съд в „изтривалка”. "За всичките си проблеми ще сезират Конституционния съд. Ами да го сезират”. „С цялото ми уважение към Конституционния съд, благодаря за мъдрите решения, ние винаги сме ги приемали безрезервно, защото там работят добри професионалисти”, каза премиерът.

„Не мога да се произнеса какво ще каже съдът, по простата причина, че не се намесвам в тези дела. Да го сезират. Но това не е начинът, по простата причина, че иначе трябва да обяснят как след 4-5 години ще плащат пенсиите. Те никога не са мислили за това”, коментира Борисов.

„Аз не се интересувам от това какво мисли Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Кои пенсии е увеличил? Аз бях кмет и всеки четвъртък пенсионерите викаха, крещяха пред „Александър Невски”, че са им ниски пенсиите, по времето на Станишев”, каза премиерът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8488 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Niki

2011.12.19 | 10:08

25
Боже Господи... Такъв нагъл боклук. Да го видя, че се гърчи в агонията си, умирайки на улицата, ще му плювна в лицето. Не се накраде бе, боклук нещастен. Ама ние сме си виноновни, че сме го избрали, боклука неден. Сасипаха още повече държавата. Помните ли управлението на СДС? Сега е по-зле и от тогава. Пожелавам му всичко най-лошо. На него и на Цветанчо. Господ гледа.
:)

2011.12.19 | 10:04

18
хахахааха гледам коментарите и не знам какво да правя,да се смея ли,да плача ли,просто нямам думи,нямам.В България всеки е спецялист,това е доказано,аз даже не знам защо еврозоната още е в криза,направо да направят едно допитване до българският народ и просто всички финансови проблеми ще им бъдат решени.Хора,стЕгнете се малко,как може всеки път да 'храните' управляващите за това,че ви е скапан живота.ДА,държавата има вина,но в край на сметка да не би Бойко да е виновен,че мин.работна заплата е 270лв,да не би да е виновен за това ,че пенсиите са толкова ниски.То за това тука ще си бъде все така и занапред,на нас да ни дават всеки месец 10 лева отгоре и всичко е о.к,но спрат ли ни 10-те кинта край.Айде сага,продължавайте с хранилката и с оплакванията,а ида не забравиме гинко билоба,че да си освежавате паметта,че позабравяте някой неща.
гинко билоба

2011.12.19 | 10:08

24
а ти си вземи възелин. Не са те доуправили до сега. Мутренски агент. Щото вас мутрите никой не ви закача и кой ще плаща сега отново бедните болните и нещастни пенсионери. Ако са знаели какво ги чака ....
Реалист

2011.12.19 | 10:07

21
Ми '' като не знаеш какво да правиш''....върви на майка ти в п....ката и се е...и в г...за!!!

2011.12.19 | 10:07

20
Да, държавата е виновна! Държавата е виновна, защото не слага минимална ЧОВЕШКА заплата за всеки бранш. Не ми разправяйте врели-некипели, че работодателите нямали възможност да плащат по 700 лв МИНИМУМ на работниците си. Просто няма да си купуват през 2 години ново BMW. И да, държавата е виновна, защото пенсиите са ниски! Ной друг според теб е виновен? И да, държавата е виновна за това НЕПОНОСИМО равнище на престъпността! Не говоря само за тея, дето точат ДДС, но и за всекидневната, "битова" престъпност. Та в РПУ-тата ОТКАЗВАТ да регистрират кражба, ако откраднотото е на стойност, по-малка от минималната работна заплата. ОТКАЗВАТ! Ти въобще разбираш ли за какво става дума? И да, държавата е виновна за сивата икономика, кой друг според теб е виновен? Като почнете с тая мантра "държавата не ви е виновна", почвам да се чудя наистина ли ЧАК толкова са ви промити мозъците? ВИе какво си въобразявате - че ей така с магическа пръчка някой може да се издигне, когато наоколо всичко е море от лайна? Какво ще направиш - ще си търсиш добре платена работа, където работодателя ти плаща осигуровките? Има и такива фирми, ама колко % от всички работещи имат тоя късмет? А безработните? Те ли са виновни или държавата е виновна, задето не предоставя никаква възможност за реализация? Или ще почнеш да развиваш собствен бизнес - дори да си осигуриш финансиране, какво си мислиш, че ще стане? Ти някога пробвал ли си? Защото аз съм, и знам какво представлява българската МУТРЕНСКА държава, където ти си НИКОЙ, каквото и да правиш, само СПЕЦИАЛНИ хора обират вкусните поръчки. Не знам кое е по-добре - да фалираш и да останеш на улицата, защото банката ти е взела апартамента, или през 90-те, когато борчетата направо идваха с бухалките.

2011.12.19 | 10:04

19
Не, не е виновен, но има едно голямо "НО". Той е избран от народа, за да подобрява положението в държавата. Като не може да се справи с тази ситуация, интелигентния човек, обикновено си подава оставката. Да ви питам, помнители какви са предизборните обещания на този "господинчо" и колко от тях са спазени, а? Да не говорим, че сигурно 99% от хората, гласували за него не са му виждали предизборната програма и как ще я видят като такава няма. Не ви ли омръзна, да му слушата оправданията с предишни управляващи и колко му било трудно на него. Ами като му е трудно, да не се хващал на хорото. Тази работа не е за човек със съмнително образование и за обикновен физкултурник. Нали сте чували - на крива ракета космосът й пречи, че и неговата работа същата. В едно съм сигурен, ще го сполети същата съдба като Царчето.
уй тате

2011.12.19 | 10:07

23
ДОКАТО ИМА НАДУПЕНИ ТЕ ЩЕ КЛАТЯТ
уй тате

2011.12.19 | 10:07

22
до 19 хубави свирки правиш ама ша набараш дебелия и тогава друга песен ша запееш мъдал ша ти дадат даже два
Попов

2011.12.19 | 10:03

17
Конституционния съд - добри специалисти !!!! та това е последното убежище на държавна сигурност ...
halloween

2011.12.19 | 10:02

16
тиква
AZ

2011.12.19 | 10:02

15
Ei Borisov 6to nezemete da dadete na gorkite pensioneri pone za mesec va6ite zaplati....a te pak da vi otstapiat pensiite si....da vidi6 kolko got se jivee s mijavi pari.....i neee niama da kre6tite,a napravo 6te viete.....

2011.12.19 | 10:01

14
Боко, за тебе имам няколко думи - "Мноо си тъп, Саше."
отговор на № 8

2011.12.19 | 10:01

13
Поздравления към Гого ! Сергей Станишев когато беше премиер за 4 години увеличи пенсиите средно с 86 %,а Бойко Борисов продължава да дрънка глупости за увеличаване на пенсионната възраст...............
ПИЧА

2011.12.19 | 10:01

12
Изборите нали минаха , власта в тях ,защо трябва да изпълняват това, което са обещали !!!!! Не знам обаче ,ако си остискат мандата , защото както е тръгнало разминахме се с това ,което се случи в Гърция , а да не стане както в Либия ,че на някой от ПЪРВИТЕ да не им се види БЪЛГАРИЯ тясна?????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини