Политолог: Ветото на Първанов ще бъде отхвърлено

  • 14 декември 2011 08:36

  • 1361
  • 1
Политолог: Ветото на Първанов ще бъде отхвърлено
©

Около изборите нямаше дебат за реформа, темите бяха стеснени максимално възможно. Това заяви политологът Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски, в сутрешния блок на Нова телевизия.

По повод на размяната на реплики между премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в за реформите в пенсионната система у нас, Коларова заяви, че когато се прави реформа в социалната сфера първо се прави сблъсък между ляво и дясно.

Втората размяна на реплики е между предишното и сегашното правителство, а третото – на ниво изпълнителна власт и президент, който има право да наложи вето, което така или иначе ще бъде наложено, посочи Коларова. Според нея на това ниво Първанов има слаба позиция, защото това е позицията на статуквото, което е неприемливо. Ветото на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е много слабо, защото ще бъде отхвърлено, подчерта Коларова.

По отношение на това дали дебатите между Борисов и Първанов ще помогнат за завръщането на Първанов на бял кон в БСП, Коларова заяви, че в момента БСП е много отслабена. Задължително трябва да има нов лидер на червените, различен от Сергей Станишев и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.



От своя страна политологът Първан Симеонов заяви, че от две години насам всяка една приказка на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г може да се разглежда в две насоки – като стихийно действие или като пропагандно действие. Във връзка с промените в пенсионната реформа и репликите с президента Първанов, Симеонов коментира, че в момента и двете действия са налице – и стихийното, и пропагандното. Според Симеонов не би трябвало да се връзваме на всяка реплика на премиера Борисов.

Последвайте канала на

1361 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.12.15 | 21:08

1
"Според Симеонов не би трябвало да се връзваме на всяка реплика на премиера Борисов." Как да не се връзваме бе мамка му,та той ни е премиер! Да не сме в кварталната кръчма, някой пианде да ръси глупости и да не му се връзваме!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини