Първанов: Благодаря за грижата, която Борисов проявява за моето бъдеще

  • 13 декември 2011 13:53

  • 3597
  • 5
Първанов: Благодаря за грижата, която Борисов проявява за моето бъдеще
©

Аз благодаря за усилията и за грижата, която г-н Борисов проявява за моето бъдеще. Това каза президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в пред журналисти, в коментар на думите на премиера Бойко Борисов.

„Първо, да отговоря на вчерашната му реплика, той каза, че ще ме изтърпят, образно казано, още малко. Аз съм удовлетворен, че излизам след 10 години, след два мандата с високо вдигнато чело, достойно.

Пожелавам на г-н Борисов след 4 години, дано да ги изкара, защото и това е под въпрос, да може да излезе също така удовлетворен от своя мандат, защото това не е никак леко”, коментира президентът.

„Що се отнася за моето политическо бъдеще, каквото имам да кажа, ще го кажа след 22 януари, а премиерите се избират от формациите, които са спечелили изборите. Казаното от Борисов означава най-малко едно – че следващият, който влезе във властта, който ще има отговорността за управлението, е българката левица в лицето на социалистическата партия”, каза още Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

На въпрос дали на срещата с младежите на БСП е коментиран въпросът за лидерството в БСП, Първанов отговори, че тази тема не е обсъждана.

Последвайте канала на

3597 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.12.14 | 15:32

5
А, той че ще излезе удовлетворен - ще излезе. Такъв пуяк като него ако ще и целият да е омазан в лайна, пак ще се радва. Въпросът е НИЕ дали ще сме удовлетворени. А още отсега знаем отговора...
ГОЦЕ

2011.12.14 | 15:31

4
ХЕЙ ПЪРВАНОВ ДАНО ГОСПОД ДА НЕ ВИ ДАВА МНОГО ГОДИНИ НАПРЕД ДА НЕ ЗАСТАВАТЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА
nm

2011.12.14 | 10:01

3
o6te 20 godini za Boiko Borisov evala evropa priznava 4e sme dobri

2011.12.14 | 10:01

2
"Пожелавам на г-н Борисов след 4 години да може да излезе също така удовлетворен от своя мандат" По скоро ОТПОЧИНАЛ и обогатен :)
ABV-Semki i Bonbonki

2011.12.14 | 10:01

1
---- Прикрепено писмо (до Порасналия министър Цветанов от "икономиите" на майка му.) ---- Подател: евгени славков До: minister@mvr.bg, mvr@mvr.bg Относно: до Порасналия министър Цветанов от "икономиите" на майка му. Дата: Вторник, 2011, Декември 13 14:51:10 ЕЕТ Господин Цветанов,все повече хората ще се запитват кои сте.И все повече премиера ще избягва пикантни въпроси около тайната неофициална визита на псевдопатриарх Въртоломей с Борисов,относно "Двете Теми",при пристигането си от Истанбул.И Все повече ще възникват въпроси и от страна на застрахователните агенции относно палежите на автомобили в София,и каква е връзката между "Някои Неща" .И още повече ще се запитват в Белия дом кой е Джеймс Уорлик.Също и Сидеров ще размишлява,кой моу скрои "шапката" някога под формата на "магистралата" и по-късно като "дажамията".Бъди сигурен,че е въпрос на време да ви разберат как от Семки и Бонбонки и от икономисаните "закуските " на Цветанчо, и как сьс"сеене " на картофи от "премиери" в нивата на "България-АБВ-Еоод." се порасва Толкова !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини