Бойко Борисов провежда среща с бизнеса

  • 13 декември 2011 06:21

  • 1305
  • 1
Бойко Борисов провежда среща с бизнеса
©

От 10.00 ч. в столичния хотел "Шератон" ще се проведе Годишна среща на бизнеса с правителството под надслов: "Европа - презареждане". Участие ще вземе министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Специални гости са еврокомисарят Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и новоизбраният президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, посланикът на Дания у нас Коре Янсон, както и много министри, съобщиха от МИЕТ.

Мястото и ролята на България в Европа в периода на икономическа криза, както и политиките за постигане на растеж, ще бъдат в центъра на дискусиите по време на форума.

Участниците ще обсъдят също и развитието на малкия и средния бизнес, както и идеите на правителството за постигане на устойчив растеж.

Сред темите на разговорите са и новите предложения на ЕК за кохезионна политика през следващия програмен период и влиянието им върху българската икономика.

Последвайте канала на

Novini.bg
1305 1

Коментари 1

Добави коментар
rossen4i4o

2011.12.15 | 10:55

1
ще бъде обсъдена методологията за по добро ограбване на работещите

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини