Бъчварова е на посещение в Австрия

  • 02 септември 2016 09:10

  • 3221
  • 2
Бъчварова е на посещение в Австрия
© Булфото (Архив)

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. е на работно посещение в Австрия. Тя ще се срещне с австрийския си колега федералния вътрешен министър Волфганг Соботка, съобщиха от МВР.

В рамките на визитата министър Бъчварова ще проведе работна среща и със заместник-областния управител на Долна Австрия и бивш вътрешен министър Йохана Микъл Лайтнер. Теми на разговорите ще бъдат миграцията и бежанската криза, политиките за предоставяне на убежище, противодействието на каналджийството, охраната на границите и контратероризма.
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3221 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.03 | 08:53

2
Завърши я тук и замина на посещение !!!!Тия хора са толкова нагли и безочливи че просто няма какво повече да се коментира.

2016.09.02 | 21:28

1
И отново екскурзия на гърба народния ,бедния ! Май телефоните вече открити са , ама друго си е на разходка ,Бъчвата да отиде !Ще споделят със Суботка ,как и последната пара на бежанците да отнемат !После е лесно , парата на народа за издръжка на бежанците ще използват !Е приветствам ви бунаци ,български юнаци !

Добави коментар

Водещи новини