Евтини билети за опера и театър предлагат във Варна

  • 12 август 2016 14:53

  • 1540
  • 0
Евтини билети за опера и театър предлагат във Варна
© Булфото (архив)

В края на август Варненската опера и Драматичният театър ще сложат точка на един богат сезон, изпълнен с успехи и предизвикателства.

По случай Деня на Варна - 15 август, любителите на музиката, танца и театъра ще получат допълнителен шанс да споделят големия празник. Театрално-музикалният продуцентски център - Варна, предлага интересни заглавия с билети с отстъпка, съобщават инициаторите. До 75 на сто е намалението на билетите за последните спектакли в Летния театър - операта "Силата на съдбата" от Верди, премиера с Дария Масиеро, Карло Коломбара, Калуди Калудов, Венцеслав Анастасов - на 13 август. Мюзикълът "Йосиф и фантастичната му пъстра дреха" на Уебър с Богомил Спиров - на 17 август.

Оперетата "Българи от старо време" на Асен Карастоянов със Стефан Рядков и Фолклорния ансамбъл "Одесос" - на 20 август. Операта "Норма" от Белини - премиера с Дария Масиеро на 22 август,. Оперна гала - юбилей на Борислав Иванов с Елена Баръмова, Елена Чавдарова-Иса, Камен Чанев, Орлин Горанов, Александър Крунев, Мауро Аугустини - на 25 август. Театралният спектакъл "Криворазбраната цивилизация" от Добри Войников на 29 август.

Представленията са от 21.00 часа. Само от 13 до 15 август билетите ще са по 10 лв. Колекцията "Ден на Варна" дава възможност шестте представления да се посетят на обща цена от 30 лв.

Последвайте канала на

БТА
1540 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини