Разпознайте лъжата в 8 лесни стъпки

  • 02 август 2016 15:21

  • 3407
  • 1
Разпознайте лъжата в 8 лесни стъпки
©

Трябва да обръщате особено голямо внимание на неговото лицево изражение, на езика на тялото и на схемата на речта, съветва Лилиан Глас, поведенчески анализатор, експерт. Тя е работила в тясно сътрудничество с ФБР, помагайки им да различат онези сигнали, показващи че заподозреният мами, пише Business Insider.

Когато се опитвате да откриете дали някой ви лъже, първо трябва да разберете как този човек се държи в нормална ситуация. Така например ако мига често, то най-вероятно ще прави точно обратното, когато се опитва да ви каже нещо невярно.

В своята нова книга „Езикът на тялото на лъжците“ (The Body Language of Liars) Глас разкрива 8 признака, благодарение на които ще разберете, че някой ви лъже:

1. Бързо променят позицията на главата си

Ако някой внезапно промени движението на главата си, когато им зададете директен въпрос, означава, че вероятно ви лъжат за нещо. „Главата може рязко да се отдръпне назад, леко да клюмне или да се наклони настрани“, пише Глас. Това обикновено се случва точно преди човекът да отговори на зададения му въпрос.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
3407 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.08.03 | 06:51

1
Че то,светът е измама,кво остава за човеците.открила топлата вода,ха ха ха

Добави коментар

Водещи новини