Костов: Не съм бита карта!

  • 04 декември 2011 11:13

  • 5177
  • 16
Костов: Не съм бита карта!
© Интернет
Не, не се чувствам като бита карта. Направил съм това, което е трябвало като министър – председател. Направих реформите в страната. Това заяви в откровено интервю пред ТВ 7 лидерът на ДСБ Иван Костов.

Той обаче се допълни, че през годините, прекарани в българската политика, не е имал нищо общо с координатната система “бита карта – печеливша карта”. Лека - полека съм помъдрял. Това е голямото ми богатство в момента, каза още лидерът на ДСБ.

След което той и водещата Люба Кулезич се впуснаха във философски разговор за нещата от живота. Аз правя каквото мога, всичко което е по силите ми. Ето сега се опитвам да ви опонирам, като казвате, че всичко е отишло по дяволите, заяви бившият премиер. На последните президентски и местни избори, десните партии претърпяха пълен провал.

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - каза знае, че знае, че в България има много хора, които не го обичат.  Опитвам се да действам библейски – обръщам и другата буза, каза той. След което се впусна в спомени за времето, когато беше министър – председател, за да обясни колко трудно му е било да управлява държавата след разгрома на българската икономика от правителството на Жан Виденов през 1996 г.

Не сънувам, че съм премиер. Никога не сънувам онези кошмарни години. Да се правят истински реформи е много тежко и много трудно, каза още лидерът на ДСБ.

Тук ли е моментът да зарева?, отговори Костов на констатацията на водещата, че хората харесват премиера Бойко Борисов, въпреки недостатъците му.

Аз два пъти съм спасявал държавата от финансова криза – първия път когато направих това, той е беше сикаджия , вторият път беше шеф на охранителна фирма, която пазеше Симеон Сакскобургготски, каза ядосан експремиерът на констатацията на Борисов, че с изказванията си дестабилизирал страната.

Както изглежда ще трябва да напиша нова статия. Защото мога и сега да се подпиша под тази статия. Така Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - отговори на въпроса защо публикува във “Фейсбук” прословутия си икономически анализ в органа на БКП “Работническо дело”. Според него, светът, в който навлизаме се нуждаел от непрекъснати реформи. Управлението трябва да изпреварва, да предвижда решенията, които трябва да се вземат, каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. И допълни, че сегашното правителство не правило това заради очевидната си некомпетентност.

Последвайте канала на

5177 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
za teb

2012.04.08 | 19:13

16
ne si bita karta, prosto triabva edna bolest da te hvane i da ne ymirash a da se machish i smarta da ne te izka ,tva ti pojelavam ot sarce.
Onq su6tiq

2012.04.08 | 19:12

15
i ti trea da si v zandana 4eren , ne da dava6 intervuta
свидетел на последните 20 години

2012.04.08 | 19:08

8
Мръсен черен циганин,разпродаде България за жълти стотинки на избрани хора,напълни си швейцарките сметки с пари,че и беше се взел много на сериозно-;новият Стамболов;.Трябваше да ти отрежат ръцете и главата по същия начин.Сълзите на бедните ще тежат върху съдбата на цялото ти семейство до девето коляно!
пострадал от хайдушкото управление на СДС

2012.04.08 | 19:12

14
Седесарите ,начело с Костов ,продължават да се правят на ударени с мокър парцал по главата и да се преструват,че незнаят защо са изхвърлени на бунището. За пореден път обяснявам , че не Жан Виденов е виновен за тогавашната криза,защото той получи от СДС една разбита във всяко отношение държава. Виденов и задника си да беше съдрал ,нямаше да може да предизвика такава криза за осем-девет месеца фактическо управление от негова страна.Ей за това" мили" ми седесарчета сте на бунището.Макар че управлявате силовите министерства в момента,но това скоро ще се промени.
AlexK

2012.04.08 | 19:11

13
...Направил сам това,което е трябвало като Минисър-председател : лека-полека си напълних джобчетата.Ама какво друго ми оставаше да направя - това правеха и преди мен;това правят и сега.Аз не съм бита карта.Забогатях и крадох много (имам пари до за седмо коляно);но имам толкова силно его,че не мога да си представя да не съм Командир.Затова,сега изчаквам.Даже,обръщам и другата бузка да ми я шляпнат,ако трябва.Защото знам,че скоро пак ще манипулирам тъпото,овчедушно,покорно стадо,наречено българи "...
Иван Стефанов

2012.04.08 | 19:09

10
Понеже гледам, че във всички форуми пак Иван Костов ви е на устата, как бил разграбил България и как бил най-големият крадец, ще ви представя само факти в числа и чакам някой от вас да ми обясни как става така, че Костов е най-големият крадец. Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари: 1. Месечна инфлация 300%. 2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар. 3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал „… под нивото на възможния минимум“. 4. Растяща безработица, достигаща до 16% официално и над 25% реално, заради неработещите, но нефалирани предприятия. 5. Средна работна заплата 35 000 лв = 12 долара. 6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара. 7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време. 8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции – МВФ и СБ. 9. Дългове към външни кредитори – над 13 милиарда долара. 10. Пълен блокаж на държавата и разгул на „бригадирското движение“ на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха „освободени“ само назначените от БКП/БСП “бизнесмени“. Какво остави след себе си Иван Костов? 1. Месечна инфлация 0,2%, годишна 3%. 2. Национална валута – 2 лева = 1 долар. 3. Валутен резерв – 3,7 милиарда долара. 4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години. 5. Средна заплата 250 лв = 125 долара. 6. Средна пенсия 130 лв = 65 долара. 7. Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване в Европа. 8. Възстановени връзки със световните финансови институции – МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат: нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции. 9. Външен дълг на България -- намален до 9,5 милиарда долара. 10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина. Започна да има ред. Добре е да си спомните всичко това, за да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените „престъпления по време на управлението на ОДС“.
Свобода

2012.04.08 | 19:11

12
Безмислено е да обясняваш на тъпаците. Ограничени хора като тях доведоха "царя", Станишев и Борисов сега си ги наврете в задниците тъпаци такива !!!!!
нашия

2012.04.08 | 19:11

11
Тоя защо е още на свобода
бай Мезан

2012.04.08 | 19:08

9
НАПРАВИ ТОВА КОЕТО ПРАВИХА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ВКЛЮЧАЕ И ТОВА НА СТАНИШЕВ ДА КРАДЕТЕ , КРАДЕТЕ И ДА СИ ПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ . А НУЖНИТЕ РЕФОРМИ - ПЕНСИОННА , ФИНАНСОВА И ИКОНОМИЧЕСКА НЕ НАПРАВИХТЕ ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СТЕ ИСКАЛИ НАРОДА т.е. ОБИКНОВЕННИЧТ ЧОВЕК ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО . С УПРАВЛЕНИЯТА СИ ИЗГОНИХТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ МНОГО СЕМЕЙСТВА И МОЖЕЩИ БЪЛГАРИ/КИ ДА СИ ТЪРСЯТ КЪСМЕТА ПО ЧУЖБИНАТА . И СЕГА КОГАТО БОЙКО БОРИСОВ И ЕКИПА МУ ЗАПОЧНАХА ДА ПРАВЯТ НЕЩО ЗА НАРОДА ИЗКАРАХТЕ СИНДИКАТИТЕ ДА СТАЧКУВАТ НА УЛИЦАТА . ЗАЩОТО ВИЖДАТЕ ,ЧЕ ТОЙ ЩЕ УСПЕЕ И НАРОДА НЯМА ДА ГЛАСУВА ПОВЕЧЕ НИКОГА ЗА ВАС ЗАЩОТО НАРОДА ПОМНИ КОИ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА НЕГО . И ВСИЧКИ ДСБ,БСП,СДС,ДПС,НДСВ ... ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗХВЪРЛЕНИ НА СМЕТИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА . ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ `89 г. НАСАМ СЕ ЗАПОЧВАТ РЕФОРМИ КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ ПРЕДИ 20г. ЗА МОЖЕ ДЪРЖАВАТА ДА Е ПРОСПЕРИРАЩА ИКОНОМИЧЕСКИ И ЗАТОВА НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ !!!

2011.12.14 | 12:07

7
Да верно не си бита карта, направо те няма в тестето вече дори :)))) продажници, всичките ни националния герои умряха напразно заради такива родоотстъпници и продажници като теб. Продаде народа си, продаде семейството си, приятелите и всичко което има някаква стойност на този свят. Ще си отидеш и никой няма да пророни и една сълза за теб освен тези на които си давал по една пара ей така за да се правиш на велик!!!!!
Komandira

2011.12.14 | 12:06

6
Приателю историята е тази, която дава оценка за политиците и свършеното от тях. По добре си запази мнението за себе си защото ти си една амеба и недоносче. Ако някой ми каже правителство от както съществува Бългъската държава, което не е крало ще го поздравя. За сметка на това са много малко тези, които наистина са направили нещо за държавата и смея да споря на правителството на Иван Костов е от тях.

2011.12.14 | 12:05

5
Всичките ни политици са меки китки и мафията ги мачка яко, а те на свой ред ни мачкат нас....
puu

2011.12.05 | 18:04

4
kakvo e napravil toq 4erniq napalni si jobovite i zatova BG e na tova polojenie e bita karta e

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини