Сергей Станишев ще участва в международна конференция в Берлин

  • 03 декември 2011 07:38

  • 1171
  • 4
Сергей Станишев ще участва в международна конференция в Берлин
© Булфото

Президентът на ПЕС и лидер на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще участва в международна конференция в Берлин на тема: „Моделираща промяна в турбулентни времена”, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Форумът се организира от Германската социалдемократическа партия (ГСДП) и ще се проведе от 14.30 часа във Вили Брандт Хаус на Вилхелм щрасе 141. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще участва в първия панел на конференцията „Силна социалдемокрация за силна Европа” заедно със сръбския президент Борис Тадич, председателя на Румънската социалдемократическа партия Виктор Понта и Масимо Д’Алема – президент на Фондацията за европейски прогресивни изследвания и бивш италиански премиер.

В рамките на конференцията ще бъдат обсъдени промените в Северна Африка, както и прогресивните политики в 21-ви век. Ще участват председателят на Прогресивния алианс на Социалистите и Демократите в ЕП Мартин Шулц, председателят на ГСДП Зигмар Габриел, вицепрезидентът на Социалистическия интернационал и бивш австрийски канцлер Алфред Гузенбауер и външнополитическият съветник на президента на Бразилската работническа партия Килд Якобсен.

На 4 декември 2011г., Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще участва в партийната конференция на ГСДП, която ще започне от 10.00 часа на Лукенвалдер щрасе 4-6. В рамките на форума ще се проведе дебат за Бъдещето на Европа, както и дебат по основните принципи на организационната политика на ГСДП.

Последвайте канала на

1171 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
13

2013.05.14 | 23:18

4
Станишев ще участва в международна ГЕЙ конференция.

2011.12.03 | 21:52

3
Чудесно той Станишев е на ти с прогресивните политики на 21 век, напрао ше ни опраи :))))

2011.12.03 | 21:52

2
tova im davat na izmenicite i predatelite postove za nagrada bashta my, mladenov djyrov lykanov i sie ot starite napraviha prevrata kogo zablyjdavate drygari fashagi takiva .
Az

2011.12.03 | 21:52

1
Хамстера се е взел мноо насериозно , докато "столетницата" съсипа България и я подари на мутрите и олигарсите...Вече 20 и кусур години теглим каиша на тези червени палячовци !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини