Жена е причината за жестокото убийство в Бургас

  • 13 юли 2016 09:30

  • 9084
  • 0
Жена е причината за жестокото убийство в Бургас
© Novini.bg

Жесток удар по главата, който е причинил тежък оток и е довел до притискането на жизненоважни центрове на мозъка – това е непосредствената причина за смъртта на 55-годишния Пламен Панайотов, който бе убит късно вечерта на 10 юли.

Аутопсията е установила и други наранявания, но травмата в главата се е оказала фатална. Мъжът, който е живеел в апартамент на ул. „Сан Стефано” в Бургас, е давал една от стаите на квартиранти. В неделя вечер последният наемател - Борислав Й. е довел жена. Основната версия е, че скандалът и последвалият побой е станал заради нея, твърди 24 часа.

Убитият Пламен е намерен от брат си, който е полицай. Часове след зловещата находка е задържан заподозреният Борислав. Целият охранителен състав на Първо РУ е вдигнат на крак. Полицаите са намерили квартиранта на автогарата, готвел се да напусне града заедно с приятелката си. Жената е разпитана като свидетел. Според запознати тя е станала очевидец на побоя, но няма пръст в смъртта на Пламен.

Борислав Й. е обвинен по чл. 115 от НК – за умишлено убийство, прокуратурата удължи арестта му до 72 ч. Очаква се държавното обвинение днес да внесе искане за постоянна мярка на Борислав и той да бъде доведен в съдебната палата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9084 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини