Жестоко убийство в Бургас

  • 11 юли 2016 15:37

  • 11876
  • 1
Жестоко убийство в Бургас
©

Жестоко убийство потресе Бургас. Борислав Й. е задържан, след като снощи, в 23:00 часа е умъртвил по изключително жесток и мъчителен начин Пламен Панайотов, съобщава "Флагман".

Убийството е извършено в кооперация на бул."Сан Стефано" в Бургас, а Борислав е умъртвил жертвата си с нанасянето на много удари с юмруци и чиния в областта на главата.

От прокуратурата съобщават, че извършителят е задържан и е с наложена мярка от 72 часа. За престъплението е предвидено наказание в НК „лишаване от свобода“ за срок от 10 г. до 20 г.

Убитият Пламен Панайотов е неженен самотник на възраст около 40 години. Имал бизнес с производство на мебели, който обаче се е сринал наскоро, разказват негови съседи. Той нямал жена, нито деца.

Бил тих човек и рухнал емоционално след фалита на фирмата си, след което започнал да пие. Той има брат полицай, който живеел в съседния вход – на блока на бул.“Сан Стефано“. Те за последно са го видели снощи, малко след 20:30 часа. Качил се в дома си с 2 литра бира и скромна вечеря.

Според запознати Пламен е собственик на жилището, а Борислав е негов наемател.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11876 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.12 | 10:43

1
БХК,да се заеме с защита на престъпника.Мамка ви хелзинска

Добави коментар

Водещи новини