Обама изпя "Честит рожден ден!" на дъщеря си в Белия дом (снимки+видео)

  • 05 юли 2016 07:26

  • 1992
  • 0
Обама изпя "Честит рожден ден!" на дъщеря си в Белия дом (снимки+видео)
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият каза, че свободата не е нещо, което просто се случва, а трябва да бъде грижливо отглеждана и защитавана всеки ден, предаде Асошиейтед прес.

Важно е хората да не забравят какво "чудо" е Америка и какви щастливци са, че други хора преди поколения са грабнали оръжията, за да извоюват независимостта на страната, заяви той. Обама говори пред няколкото стотици хора, събрали се в Източната стая на Белия дом, след като заради дъжда бе отменено барбекюто, организирано по традиция на 4 юли от президента на Южната поляна на Белия дом за хиляди американски военнослужещи, ветерани и семействата им.

На 4 юли е родена и по-голямата дъщеря на президента - Малиа, която стана на 18 години. Обама пръв запя "Честит рожден ден!" и каза, че "това е работата на бащата - да поставя в неловко положение дъщеря си".

Преди краткото приветствие на президента пред гостите пяха рапърът Кендрик Ламар и певицата и авторката на песни Джанел Моней, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1992 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини