КНСБ: Протестът очевидно респектира България

  • 30 ноември 2011 16:38

  • 1789
  • 2
КНСБ: Протестът очевидно респектира България
© Булфото

Това, което направихме днес, очевидно респектира България, и разчитаме на разума и отговорността на тези, които са срещу нас. Хубав, лош, премиерът на републиката се казва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ние искаме той да седне срещу нас за преговори, заедно с депутатите.

Това заяви президентът на КНСБ заяви Пламен Димитров.

„Ние сме наясно, че държавата се намира в тежка криза, че решенията, които трябва да се вземат, не са леки, но просто казваме, че тези, които ги вземат, не трябва да ги вземат само срещу интереса на хората. Искаме балансирани решения и споделена отговорност от бизнеса, от държавата и от всички нас. Колко ще успеем - предстои да видим", допълни той.

„Справедливият гняв, който виждат всички тук, е предизвикан от този човек, който е на онова чучело там отзад - Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Той трябва най-накрая да понесе своята отговорност, да спре да манипулира България, да спре да командва зад кадър. Нека отговорността, която носим всички, да бъде споделена, но с правото да влияем върху това, което се решава. Това, което успяхме да постигнем от нашите искания, е две стъпки напред. Не пълно решение, а две стъпки напред. Днес имаше Дамоклиев меч, буквално в този час - да се гласува законът на второ четене. Това вече няма да стане. Имаме на разположение часове. Дали ще бъдем пак в протести и стачки, зависи от следващите часове. България гледа много внимателно какво ще стане в следващите часове. Ако няма оттегляне на увеличението на възрастта, ние няма да допуснем това, независимо на каква цена – протести и стачки, ефективни и обща стачка, ако трябва. Няма да допуснем увеличението на възрастта за пенсиониране от догодина, по никакъв начин. Да бъде ясно. Няма да допуснем да има пазарлък между това, което ние искаме, и това, което другите предлагат, но все пак има разумни предложения от работодателите, които трябва да бъдат чути. Целта ни е допълнително пари в НОИ, за да балансираме дифицита, без това да влияе върху правата на хората. Това е целта и за това ще се борим довечера. Всичко друго е една голяма въпросителна”, каза още Пламен Димитров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1789 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ССС

2011.12.03 | 18:37

2
НЕЩО ПОЧВА ДА НАМИРИСВА ТАЯ ЦЯЛАТА РАБОТА НЕ УСЕЩАТА ЛИ БЕ ХОРА?ЦЯЛОТО ТОВА НАПРЕЖЕНИЕ Е ЕДНА ХИТРО ЗАМИСЛЕНА КОСПИРАЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИ И СИНДИКАТИ,И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ИЗЛЪЖАТ ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК.
:)

2011.12.03 | 08:41

1
Ако България беше "рай неземен", нямаше да се обръщане към Б. Б да дойде и да промени нещата. Той дойде, дойдоха и сума ти проблеми - Световна криза, фискални проблеми и финансови задължения наследени от предишни кабинети, но бат ти Бойко не се крие като тъпаците дето го плюят, а прави тези неща, които трябва да бъдат направени. Парите за пенсии са изхарчени от други правителства, които са ги сметнали за държавни и парите удържани от хората и предвидени за хората са изпомпени много много преди да дойде ГЕРБ. Всеки, който ви казва, че иска да управлява за да направи другите богати, да сподели с вас благата, да помогне на "НАРОДА", просто демагогства. Станишев, Костов, Сидеров, Доган - жалки лъжци. Политиката ги храни. Серго не се ли хвалеше, че само наемът на апартамента където живее е около 10 минимални работни заплати на месец. Той ли иска да НИ помогне??? ХА-ХА!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини