Ексхумират трупа на убития гард на Очите

  • 13 юни 2016 13:42

  • 36760
  • 2
Ексхумират трупа на убития гард на Очите
©

Роднините на 46-годишния Александър Алексиев, който бе убит в гангстерската престрелка в ресторант „4 YOU” в Слънчев бряг искат ексхумация на трупа на загиналия. Алексиев бе погребан в събота, а днес близките му с ужас установили, че гробът е разровен. В пръстта имало 30-40 сантиметров отвор.

Според близки до загиналия възможно е гробът да е атакуван от мародери, заради информациите за скъпи бижута, с които покойникът бил погребан. В общественото пространство от дни циркулира информация, затова че Алексиев е получил златен часовник като подарък от Очите, пише burgasinfo.com.

Възможно е мародерите да са търсили именно него. В момента се изяснява поруган ли е трупа на жертвата. Полиция е отцепила района. Достъпът до гроба е ограничен. Разрешението за ексхумация трябва да бъде дадено от прокурор. Тя ще се извърши от съдебни медици.
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
36760 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.13 | 22:55

2
вадете го, връщайте им го на роднините да си го погребват в двора на палатите си, защо дори и мъртви българите трябва да са тормозени от мафиоти?...
hhh

2016.06.13 | 22:54

1
вадете го на бис ,както е тръгнало скоро и в уче бниците ще пишат ,за /героиски загиналия мутрак.в служба на отечеството.

Добави коментар

Водещи новини