Тихомир Безлов: Митьо Очите е една аномалия

  • 15 юни 2016 07:47

  • 10452
  • 3
Тихомир Безлов: Митьо Очите е една аномалия
©

В района Равда - Слънчев бряг - Несебър няма да срещнете традиционните български партии. Точно поради тази причина това е държава в държавата. димитър Желязков - Митьо Очите е дна аномалия. той не спазва никакви закони, дори и тези на неговия свят.

Това каза пред камерите на БТВ анализаторът Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията. Моето мнение е, че стрелбата срещу Митьо Очите е резултат от много дълъг процес. Това е допускано там, защото е част от полицейската култура по Южното Черноморие. Полицията също е част от особената държава там. Има изключително тежки отношения. Полицаите са част от този град. Местното РПУ се занимава с разтърваването на пияни англичани и руснаци. За да се бориш с организираната престъпност, трябват доста по-големи умения и способи. Иронията е, че Митьо Очите възстанови групата си, след като беше разбита, а държавните структури, които я разбиха, сега ги няма, изчезнаха, каза още Безлов.

Филип Епитропов
10452 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гошо

2016.10.02 | 18:41

3
Очите е внуче на котката БКП ,окотила БСП,ДПС,СДС,ОДС,ГЕРБ и цялата наркопласираща и крадяща предателска пасмина.

2016.10.02 | 18:41

2
Митьо Очите си е ЧИСТА ЗАКОНОМЕРНОСТ, плод на прехода към псевдодемокрация и НЕ Е НИКАКВА АНОМАЛИЯ, нито е частен случай!!! Създателите на подобни отрепки, съсипващи българските деца и семейства са всички, участвали в управлението на България и в заговорите за унищожението й от 27 и повече години!
дуци

2016.06.20 | 09:28

1
безлов кой ще ти повярва бе , бълваш глупости , ква аномалия е като в цялата страна гъмжи в анархия !

Добави коментар

Водещи новини