Цацаров разпореди трима прокурори на делото срещу ислямистите в Пазарджик

  • 21 април 2016 13:55

  • 1439
  • 1
Цацаров разпореди трима прокурори на делото срещу ислямистите в Пазарджик
©

Трима прокурори вече представляват държавното обвинение на продължаващото в Пазарджик дело срещу 14 обвиняеми за проповядване на религиозна омраза и призоваването към ислямска война.

По заповед на гл. прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в от днес в процесът, освен досегашния прокурор Недялка Попова, участват и колегите и обвинители Бойка Великова и Васил Малинов. Великова е наблюдаващият прокурор на делото от Върховна касационна прокуратура, а Васил Малинов е окръжен прокурор на Пазарджик. Включването на двамата висши представители на държавното обвинение говори недвусмислено за сериозността на процеса, а освен това обемът на материалите по делото е огромен, което е наложило включването на още двама прокурори, коментираха магистрати, пише "24 часа".

На настоящия етап по делото продължава разпита на свидетели. Днес показания пред съда дадоха двама служители на ДАНС, които работят на гранични контролно-пропусквателни пунктове и са били свидетели на преминаването на обвиняеми по делото през тях, като придружители на чужди граждани.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1439 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
то

2016.04.21 | 15:14

1
Цаца - много са трима - един Калашников им стига за всички маймуни.

Добави коментар

Водещи новини