Марио Монти: Италия ще постигне балансиран бюджет до 2013 година (обновена)

  • 24 ноември 2011 16:27

  • 1156
  • 0
Марио Монти: Италия ще постигне балансиран бюджет до 2013 година (обновена)
© gettyimages

Новият премиер на Италия Марио МонтиМарио Монти Марио Монти – италиански политик и икономист. Роден на 19 март 1943 г. във Варезе, северна обеща, че страната му ще постигне балансиран бюджет през 2013 година, предаде АФП.

След разговорите си с френския президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в и с германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се Монти заяви, че е представил своята икономическа програма на лидерите, в която се потвърждава целта за балансиран бюджет през 2013 г. Той посочи, че правителството му ще спази ангажиментите, поети от предшественика му Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, който бе принуден да се оттегли от поста заради кризата. Италия трябва да положи особени усилия, тъй като има много голям дълг. Ще свършим своята работа у дома, обеща Марио МонтиМарио Монти Марио Монти – италиански политик и икономист. Роден на 19 март 1943 г. във Варезе, северна.

След срещата си с германския канцлер и италианския премиер Саркози заяви, че лидерите са постигнали съгласие „да направят всичко за да поддържат и гарантират стабилността на еврото”. Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се от своя страна каза, че промените в договорите за Европейския съюз няма да засегнат независимостта на Европейската централна банка.

Париж и берлин заподната консултации по промяна на основните документи на Блока, допълва Ройтерс.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1156 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини