Божидар Лукарски: РБ ще има един кандидат за президент

  • 05 април 2016 08:14

  • 1248
  • 0
Божидар Лукарски: РБ ще има един кандидат за президент
© Булфото (архив)

Офшорна зона се превърна в мръсна дума, каза икономическият министър Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва по БНТ.

С тези думи гостът в студиото коментира скандала "Панамагейт", свързан с излизането наяве на имена на редица политици и известни хора от цял свят, които са укривали данъци в латиноамериканската държава. "Има българи, замесени в скандала", допълни той. Лукарски заяви, че самото съществуване на зоните с по-ниско данъчно облагане не е незаконно. "Избягването на плащане на данъците обаче е незаконно", поясни министърът. "Няма да има приватизация на предприятия от военнопромишления комплекс", категоричен бе Лукарски. 

Относно появили се спекулации, че Реформаторският блок (РБ) ще издигне Петър Стоянов за президент Лукарски заяви, че думите са му били изпочани. "Това е мое лично мнение", каза Лукарски. Той поясни, че РБ ще има обща кандидатура, но досега не са обсъждали нито едно име. "Според мен нашият кандидат ще бъде обявен в края на лятото", каза още Лукарски. Той заяви, че претендентът за "Дондуков 2" няма да бъде нито един от партийните лидери в РБ.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1248 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини