Божинов кръщава дъщеря си Николета

  • 18 ноември 2011 11:38

  • 3443
  • 2
Божинов кръщава дъщеря си Николета
© Интернет
Валери Божинов вече знае как ще се казва неродената му дъщеря.
 
Националът е решил да кръсти второто си дете на съпругата си Николета. Първоначално Лозанова, която вече е Божинова, искала щерка й да носи името на майката на Валери - Пепа, но футболистът категорично отказал.

Същевременно бъдещата майка направи доста силно изказване в социалната мрежа "Фейсбук". "По-добра от мен ще бъде само дъщеря ми" - написа брюнетката.

Николета прекарва по-голямата част от бременността си при любимия си в Лисабон. Наскоро двамата се прибраха за няколко дни в България, като това бе последното им пребиваване на родна земя преди раждането, тъй като полетите не са полезни за бременни жени.

"Не искам постоянно да съм в Португалия, но няма как. Не мога да рискувам нещо да се случи с детето ми" - казала Николета пред свои приятелки.

Последвайте канала на

sportal.bg
3443 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.11.21 | 11:12

2
Този Божинов нещо съвсем е изтрещял. Ако не се лъжа сина му се казва отново Валери, това да речем, че е допустимо. Но сега пък и дъщеря си да я кръщава със същото име като на майка и' - това вече прекрачва границата. Толкова ли няма други български имена, от които да си избере? Цялото семейство да бъдат с едни и същи имена!?
mad

2011.11.21 | 01:41

1
нарциси

Добави коментар

Водещи новини