10 000 къса цигари иззеха столичните полицаи

  • 18 февруари 2016 13:34

  • 1391
  • 1
10 000 къса цигари иззеха столичните полицаи
© GettyImages/Gulliver

10 000 къса безакцизни цигари са иззели служители на ОДМВР-София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на полицейска операция за противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки без бандерол, проведена вчера на територията на град Сливница, служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай от РУ- Сливница извършили претърсване на частен адрес на ул. „Батак“.

В спално помещение на къщата полицейските служители открили голямото количество цигари без български бандерол. Тютюневите изделия са иззети по надлежния ред, по случая е образувано досъдебно производство. Работата по пълното му документиране продължава под наблюдението на районната прокуратура в Сливница.

С иззета нередовна акцизна стока приключи и полицейската операция на служители от РУ- Пирдоп. Около 13 часа вчера, при извършена проверка в частен имот в Копривщица, от стопанска постройка в двора на къщата са иззети пластмасови бутилки с общо 42 литра алкохол, без поставен български бандерол. Образувана е преписка по случая.

173 къса цигари без бандерол са иззели и служители на РУ- Самоков при проверката на нерегламентиран търговски обект- кафене на ул. „Здравец“. Нередовните папироси били укрити в кутия за обувки зад работния плот. Образувана е преписка за извършено административно нарушение по Закона за акцизите и данъчните складове.

Последвайте канала на

1391 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.02.18 | 14:03

1
Така става ,като си не плащаш на полицията !Родната полиция ни "пази "!

Добави коментар

Водещи новини