Видно бе, че Гранична полиция нямат потенциал да се справят с бежанците, обяви Каракачанов

  • 16 февруари 2016 18:48

  • 1759
  • 5
Видно бе, че Гранична полиция нямат потенциал да се справят с бежанците, обяви Каракачанов
©

Видно беше, че Гранична полиция нямат потенциал да се справят с проблема. Оказа се, че Патриотичният фронт е бил прав.

Това заяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността малко след като парламентарната комисия по отбрана в парламента прие единодушно промените в Закона за отбраната и въоръжените сили, с които се цели Българската армия да подпомага охраната на границите.

Припомняме, тази промяна се налага заради засиления миграционен натиск. Армията ще помага с логистика, техника и жива сила. Финансирането ще се осигурява от Министерски съвет.

Ако държавният глава не знае законите и не знае, че преминаването на границата незаконно е престъпление, значи той не знае нещо, намекна войводата.

Министерство на отбраната в последните 25 години се стреми към размазване на военното разузнаване, но не и към амбицията да покаже, че България има армия, с която българският народ да се гордее, категоричен бе Каракачанов.

„Виждаме, че притокът на нелегални имигранти няма да спре. Г-жа Меркел да бъде така добра да си прибере нелегалните имигранти, а не да ни ги връща“, призова зам.-председателят на Народното събрание.

Относно новината, че Орхан Исмаилов остава зам.-министър на отбраната, Каракачанов посочи: „Знам, че имаше някаква сръдня от името на г-н Исмаилов. Аз бих се радвал, ако крамолата беше за това кой да направи армията по-боеспособна, войската да има униформи. За съжаление крамолите в България стават за власт. Просто несериозна работа“.

Той бе помолен да коментира и положението в Близкия изток.

„Откакто свят светува, войните се водят за икономически интереси, с изключение на войните за освобождение. Битката в момента е кой ще владее ресурсите в света – петрола и газта. Така че цялата тази политика на Вашингтон към Близкия изток за мен е целенасочена“, изтъкна Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

„В стремежа си да завладееш природните ресурси, разбиваш света“, на мнение е патриотът.

Последвайте канала на

1759 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.02.24 | 20:18

5
kur6um 3a kurvata Boiko i 3a tiq pederasi
alexn

2016.02.24 | 20:18

4
ГолЕм патриот, голЕмо чудо! За власт, за слава Каракачанов прави задно салто. Дали Волен, дали Каракачанов, дали Симеонов един дол дренки!!! 240 народни хрантутника и изедника! Ограда по границат с Турция?????? НЯМА!!! Вишеградскт четеорка се подигра на Борисов, Румъния е дръпнала с антикорупцията... Абе голЕми патриоти всичкиииии!!! 240 предателя! Кой проруски, койпроамерикански, кой промангизлииски!!! Айдеее юрушшшш патриоти от Атака до ВМРО и Пф

2016.02.24 | 20:18

3
kur6um 3a kurvata Boiko i 3a tiq pederasi
Граничар

2016.02.18 | 17:40

2
Каракачанов любим граничар. Той ще пази границата ден и нощ. Къде е служил този богомразец от Русе?+
кгб

2016.02.18 | 11:29

1
ДОЛЕН АГЕНТ ..ПРАВИ СЕ НА ВЕЛИК А ТОЯ НАЙ ГОЛЯМОТО ЛАЙНО .. МНОГО ЗЛОБНО КОПЕЛЕ КУРШУМА МУ Е МАЛКО НА ТОЯ ,. !

Добави коментар

Водещи новини