Калфин се запозна с работата на Службата за подкрепа на структурните реформи към ЕК

  • 16 февруари 2016 17:45

  • 1017
  • 0
Калфин се запозна с работата на Службата за подкрепа на структурните реформи към ЕК
© Булфото (архив)

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска разговаря днес с директора на новосъздадената в ЕК Служба за подкрепа на структурните реформи - Мери МакКарти, съобщиха от пресцентъра на МТСП.

В рамките на срещата той се запозна с характера на техническата подкрепа, която Службата предоставя на страните-членки на ЕС. Министър Калфин изрази желание и интерес за провеждане на своевременни консултации с експерти на Службата с цел обмен на международен опит в областта на работата на трудово-медицинските експертни комисии, както и за обмен на опит в други области, които биха подпомогнали политиките на пазара на труда, социалното включване, социалната сигурност и социалното благосъстояниие у нас.

Службата за подкрепа на структурните реформи към ЕК е създадена в края на 2015 г. Целта й е да предоставя подкрепа на националните органи на страните-членки в хода на провежданите от тях реформи в широк кръг от области - управление, администрация, икономически и обществени сектори.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1017 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини