Тадаръков: Ахмед Доган мисли само за България, но няма да се изкара новия Левски

  • 15 февруари 2016 08:08

  • 2846
  • 6
Тадаръков: Ахмед Доган мисли само за България, но няма да се изкара новия Левски
©

„С Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от не съм се виждал след като излезе информация в медиите, че е забранено влизането му в Турция. Бях в провинцията, но може би днес или утре ще се срещнем“, съобщи в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия най- близкият човек до пожизненият лидер на ДПС Димитър Тадаръков.

„Може би тази забрана е защото той защитава интересите на българите, но едва ли ще се изкара новия Левски“, поясни той.

„Не си спомням Доган някога да е говорил антитурски, но работата му единствено е насочена в защита на българските интереси“, каза Тадаръков.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на не го познавам, срещал съм се два – три пъти с него, но мисля, че просто Турция го е сложила като някакво неадекватно поведение. Политически изказвания негови срещу Турция не съм чул или поне медиите не са публикували“, поясни още той.

По думите му, Доган са го приравнявали с какво ли не. Той напомни, че сега Доган не се страхува от нищо след като е бил в „килия на смъртта“ по време на социализма.

Тадаръков не пожела да коментира Касим Дал, а само каза, че 10 години подред той едва ли не се е покланял пред Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Той не знае и защо Доган се е доверил на Лютви Местан и само разказа, че пожизненият лидер на ДПС е бил изненадан от връзките между Местан с турския посланик и разговорите му по среднощ с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Тадаръков разказа, че двамата не говорят по вътрешнопартийни теми, а обсъждат дългът на България, състоянието на икономиката ни. Според него, предстои крах на българската икономика. По думите му, самият Доган е разочарован, че никой не се интересува от случващото се. „Няма световна икономика, в която ръстът на банковите депозити да расте, а ръстът на инвестициите да намалява“, поясни той.
Димитър Тадаръков отрече категорично европари да отиват във фирми, близки до ДПС. „Няма обръчи от фирми около Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от“, заяви още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2846 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
idi

2016.02.17 | 15:06

6
Придворният лакей пак излязъл да убеждава хората, че да се намърдаш във властта, използвайки гласовете на помаците и после да крадеш парите на хората, като печелиш всички обществени поръчки с подставените си фирми и после с тези пари да изкупиш половин България, било означавало ''да мислиш за България". Мисли по-скоро как да открадне от България, заедно с червените кукловоди, които му използват партията. Бедни, бедни ми Тадъръков, поне се скрий някъде, така поне няма да ти се налага да лъжеш като ...

2016.02.17 | 07:03

5
Няма ли да спрат да ни занимават с тези две корумпета на който бих забрани да излизат от затвора за дълго време там им е мястото!
пиарчето

2016.02.17 | 07:03

4
ми този хубавец през ден взе да се изказва и акъл да дава.жена си не може да озъпти..на нас акъл дава...
ррр

2016.02.17 | 07:03

3
дали ще се изкара новия Левски“ .... 19,02 приближава. стига изхвърляния .първо през бесилката. Левски не е бил от съжителствата

2016.02.17 | 07:03

2
УРОД! Боклука доган и ЛЕВСКИ не могат да бъдат в едно изречение!!!!!!!!!!!!

2016.02.17 | 07:02

1
Доган се интересува единствено от собствения си търбух , ПРЕДАТЕЛЮ .

Добави коментар

Водещи новини