Не мога да кажа дали са били манипулирани списъците със синдиците в КТБ, заяви Атанасова

  • 11 февруари 2016 07:49

  • 1445
  • 5
Не мога да кажа дали са били манипулирани списъците със синдиците в КТБ, заяви Атанасова
©

Не мога да кажа дали са били манипулирани списъците със синдиците в КТБ, мога да коментирам структурата на банката.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ бившият здравен министър и председател на комисията за фалита на КТБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Коментарът й дойде в отговор на твърденията на адвоката на Цветан Василев - Константин Симеонов, че депутатът от ДПС Делян Пеевски е манипулирал списъците с имена.

Съгласно закона трябва да виждаме целия пълен списък, неманипулируем. Надявам се, че е така, изрази надежда Атанасова.

Нямам никаква представа как функционират синдиците, призна тя и добави: „Ние сме позволили на синдиците на Фонда за гарантиране на влоговете да бъдат осветлени всички, които са имали депозити, кредити - при преференциални условия“.

„Нашата единствена задача беше да установим как е функционирала тази банка, да видим дали тя е източвана, дали е функционирала съгласно българското законодателство или като пирамида. Ние по безспорен начин установихме, че тази банка не е функционирала нормално“, припомни депутатът от ГЕРБ.

Всички проблеми, които постави банката КТБ в несъстоятелност, сме се опитали да ги решим и благодарение на волята – на нас, на обществото, в момента се изсветляват нещата, допълни Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Винаги се в твърдяло, че тази банка е била банка на властта, а всъщност се оказва, че това не е така. Виновниците за източването на тази банка мисля, че са установени, завърши депутатката.

Последвайте канала на

1445 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Монп

2016.02.24 | 15:53

5
Едва ли е манипулиран според мен. Просто синдиците са некомпетентни т.е станали синдици по вторият начин в тази държава и какво да се очаква от такива хора ? Те просто са НЕКОМПЕТЕНТНИ и за нищо нестават. Такъв човек лесно може да се подведе от правилният човек иииии естествено на някой може да му се изплати някоя сума в повече !

2016.02.24 | 15:52

4
дали не проверят в тефтерите на Златанов (който мистериозно изчезнаха а той беше тихомълком оправдан и освободен)
А трябва Атанасова

2016.02.24 | 15:52

3
Като не можеш - какво правиш там,гжо Атанасова?
verato

2016.02.11 | 09:49

2
Ох котьоо
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2016.02.11 | 08:50

1
ГЕРБ е проект на Доган и Гоце. Нормално е да правят това, което им заповяда Пеевски.

Добави коментар

Водещи новини