Адвокатът на Цветан Василев: Списъците на синдиците на КТБ са коригирани и манипулирани

  • 11 февруари 2016 07:45

  • 1323
  • 0
Адвокатът на Цветан Василев: Списъците на синдиците на КТБ са коригирани и манипулирани
©

Цветан Василев все още има мустак. Чувства се средно добре, с оглед на това, което става в България. Мероприятията с КТБ са били доста добре планирани. Той се чувства като в изгнание.

Това каза пред камерите на БТВ адвокатът на Цветан Василев Константин Симеонов. Интересни неща се случват с делото срещу Василев. Всички видяхте какво съобщение пуснаха от прокуратурата. Сотир Цацаров държи и везните, и дамоклевия меч в България. Банката беше фалирана отвън и прокуратурата участваше в това. Направи ми впечатление, че в списъците на синдиците липсват редица имена. Няма ги роднините на вицепрезидента Маргарита Попова примерно. Тези списъци са коригирани и манипулирани. Ние сме олигархична държава. Начело на олигархията стои Делян Пеевски. Прокуратурата също е подчинена на тази олигархия. Не е проблем, че хората имат пари. Проблем е да се докаже откъде са тези пари и дали са платени данъци за тях, каза още Симеонов.

Цветан Василев живее под наем в Белград и няма охрана. Цацаров се опита да окаже натиск върху суверенна държава, каквото е Сърбия. Мисля, че Европа не може да се намеси в работите на държава, която не е член на ЕС. Там има много по-умни хора, отколкото тук. Делото за екстрадицията на Василев си върви, бавно но върви, завърши адвокатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1323 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини