Корман Исмаилов: Проблемите в РБ идват от противоборството между ДБГ и ДСБ

  • 03 февруари 2016 18:02

  • 1418
  • 1
Корман Исмаилов: Проблемите в РБ идват от противоборството между ДБГ и ДСБ
© Булфото (архив)

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 беше единствената кандидатура издигната от Реформаторския блок. За кой друг да гласувам? Оставете това. Тя е един достоен човек, чието име никога не е замесвано в скандали, корупция и препирни.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от РБ Корман Исмаилов. Не разбирам държането на част от колегите в блока. Проблемите в РБ се дължат на противоборството между ДБГ и ДСБ. ГЕРБ също спомогнаха за това. В момента в парламента имаме разбити партии и коалиции. В момента ГЕРБ имат един проблем. Те имат нужда от силен и единен партньор, но сами затъват в проблемите, който създадоха, разкри Исмаилов.

Водеше се кампания срещу проф. Тодор Танев. Тя беше целенасочена. Атаката започна още в началото на декември, когато започнаха да атакуват началника на кабинета му г-жа Мюйессер Солак. Тя беше туркинята в министерството, която сега ДАНС разследва. Битката между ДСБ и ДБГ се прехвърли и в министерството. Проф. Танев нямаше силна партия зад гърба си и всички се възползваха от това. Той никога не е бил кандидатура на нашата партия. Наше предложение беше г-жа Солак. Тя е един много образован и културен човек. Пълни глупости са твърденията, че тя е участвала в някакъв шпионаж. Срещу нея се водеше хибридна война. Нещата са много по-дълбоки, отколкото може да предполагате. Ако се докаже, че г-жа Солак е шпионин и саботьор, веднага ще подам оставка и ще напусна парламента, категоричен беше депутатът.

Не изключвам нашата партия да свали доверието си от министър Николай Ненчев. Причината е последните проблеми със зам.-министър Орхан Исмаилов. Разговаряхме с министъра, но той не ни каза нищо конкретно и нищо категорично. Не сме удовлетворени, завърши Корман Исмаилов.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1418 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СС

2016.02.03 | 23:25

1
Да бе да.Тая е най честната

Добави коментар

Водещи новини