"Топлофикация" изпраща мобилни групи за разсрочване на борчовете

  • 02 февруари 2016 10:23

  • 1417
  • 1
"Топлофикация" изпраща мобилни групи за разсрочване на борчовете
©

Мобилни групи за разсрочване на борчовете за парно и топла вода пусна столичната топлофикация. Екипите обикалят домовете на длъжниците и сключват с тях споразумения за изплащане на натрупаните суми на части.

Досега са сключени 168 споразумения за 260 хил. лв., като основната част от тях са от последния месец на миналата година.

Въпреки че влизат в домовете, хората от мобилните групи не се оплакват от агресия от страна на клиентите, пише "Монитор". Причината е, че клиенти сами си „поръчват“ посещение на екипите, обясниха от столичната топлофикация. Това става с обаждане в кол центъра на топлофикацията, откъдето според конкретния случай предлагат вариант за разсрочване на задълженията.

Когато мобилният екип пристигне в уговорения ден и час, споразумението е готово и трябва само да се подпише. Изключително важно е да се знае, че екипите не събират пари по домовете, предупредиха от столичната топлофикация. Служителите от мобилните екипи притежават служебни баджове със снимка, три имена и позиция в компанията. Освен това те носят разпечатан формуляр на споразумението – така, както са договорени условията с клиента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1417 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Валентин

2016.02.10 | 20:19

1
Няма ли да фалирате изедници МАФИОТИ....

Добави коментар

Водещи новини