Ченалова разкри кой е мъжът от скандалните записи

  • 15 януари 2016 13:12

  • 13408
  • 9
Ченалова разкри кой е мъжът от скандалните записи
© Булфото

Момчил Мондешки е адвокатът, присъствал на разговорите между Румяна Ченалова и Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в, каза бившият съдия Ченалова пред журналисти, след като днес беше разпитана за пореден път в ДАНС.

Ченалова каза, че е интересно, че въпреки че е отстранена от длъжност, от ВСС продължават да пристигат искания за справки по нейни дела. Тя добави, че ще попита какви са причините за това. Според нея е ясно, че става дума за "разправа и системно плашене".

Ченалова коментира, че не знае защо етичната комисия на ВСС вчера е приела, че трябва да се прекрати проверката на случая "Яневагейт". По думите й по проверката е можело да се назначи гласова експертиза, която да установи идентичността на гласовете на участниците в разговора. Според Ченалова неназначаването на такава експертиза ясно показва намерението на прокуратурата - да се прекрати производството.

Бившият магистрат заяви, че "злополучният есемес", който вчера премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изпрати до председателя на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет е показал, че нещата се случват точно така, както са описани от Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в в записите. Тя добави, че всички се правят, че нещата не са се случили, а членовете на ВСС са се успокоили, че мандатът им няма да бъде прекратен предсрочно и са продължили с действията си. По думите на Ченалова има една много малка група от хора във ВСС, които се опитват да променят статуквото, но за мнозинството се е доказало кой лобира и кой има решаващата роля при взимането на решения.

Тя добави, че вероятно човекът, който е изпратил есемеса до Борисов вчера е или Ясен Тодоров, или Димитър Узунов от ВСС, защото по думите й те са най-приближени до премиера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13408 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2016.01.30 | 00:38

8
ДА, АМА БОРИСОВ КАЗА ЧЕ ЕСЕМЕСА ГО Е ПРАТИЛ ДРУГ. ЧЕНАЛОВА ЛЪЖЕ.

2016.01.30 | 00:38

9
Да, а борисов през живота си никога не е лъгал. Нивгаж! Честна пожарникарска! Ставаш смешно-жалък, троле но как да осъзнаеш като нямаш мозък?
читателка

2016.01.30 | 00:38

7
Гледам какви лелки с какви работи се занимават. Това си е компромат насочен към ниските инстинкти на примитивни хора. Явно отново в Москва подготвят Февруарски манифестации. Методът е познат от времето на Партийните Събрания където някой доносник "казал нещо" и от жертвата се иска да се защитава от нещо което той не знае какво е. Причината е той да се чуства изолиран. Предварително клакйорит са обработили евентуалните му защитници като са им внушили нещо. Страх да не се повдигне друг въпрос, нещо което внася противоречие в личните им взаимоотношения и т.н. Обичайно такива действия са част от "поредица житейски неблагополучия". В случая съдийките играят по свирката на Москва защото са "вътре с двата крака" и им се предлага да си "отмъстят" за нещо което някой друг им е направил. Пиша това, защото съм била обект на съците интриги и това е причината да съм на страната на Бойко. Иначе съм на друго мнение по много въпроси. Призовавам всички които са изпитали този подхад на гарба си да застанем зад ББ!
ДАН

2016.01.29 | 22:03

6
ГАРВАН ГАРВАНО ......НИЩО НОВО

2016.01.29 | 22:02

5
Айде другарко, вън!
АЗ

2016.01.18 | 14:11

4
СУС БРЕ МИСКИН СУС!!!
ВАЖНО!

2016.01.17 | 00:26

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2016.01.16 | 16:57

2
Това е само Ясенчето лайно неграмотно ,иначе ,ако не го прави това ,друго не може и трябва да отиде на боклука ,а на на някой точно такъв некадърник му трябва .
gost

2016.01.16 | 12:15

1
kato vi podgoniat politicite,togava se seschtate,kakvo e bilo redno da napravite//A te za da si zapaziat postovete schte vi pregaziat,kato ludi kravi-pregaziha cial edin narod,4e vas li schte jaliat//.

Добави коментар

Водещи новини