ВСС прекрати проверката по "Яневагейт"

  • 14 януари 2016 15:23

  • 1807
  • 2
ВСС прекрати проверката по "Яневагейт"
© Булфото

ВСС прекрати проверката по случая с разговорите между бившите съдии Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в и Румяна Ченалова, предаде репортер на Novini.bg.

Четирима членове на ВСС се въздържаха, 13 гласуваха "за", а трима - "против".

Етичната комисия към съвета предложи проверката да бъде прекратена, защото тя не е успяла да събере достатъчно годни доказателства за извършени нарушения.

Припомняме, че по време на днешното заседание на ВСС председателят на ВКС Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет изказа мнение, че министър-председателят Бойко Борисов трябва да бъде изслушан от членовете на ВСС по казуза "Яневагейт". По-късно пред членовете на ВСС той каза, че е получил SMS от номер, който в телефона му е записан като Бойко Борисов, гласящ "Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет отново предложи да ви извикаме във ВСС по записите за двете каки, не го приехме".

След това заседанието бе прекъснато, а при подновяването му във ВСС дойде премиерът Бойко Борисов. Той обясни, че препратил въпросния SMS от трети човек, но не пожела да разкрие името му.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1807 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гражданин

2016.01.28 | 11:52

2
Лайна с лайна
ДАН

2016.01.28 | 11:52

1
ГАРВАН ГАРВАНЪТ ОКО НЕ ВАДИ............

Добави коментар

Водещи новини