Прокуратурата все още не знае каква е причината за смъртта на Тодор

  • 15 януари 2016 08:29

  • 1497
  • 0
Прокуратурата все още не знае каква е причината за смъртта на Тодор
© Булфото

„Към момента обвинението на двамата братя Десислав и Иван Дамянови е извършено умишлено убийство. Към този момент причината за смъртта на Тодор не е известна на прокуратурата. Тя е от ключово значение за решението на прокуратурата“, заяви за Нова телевизия говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.
По думите й, категорично е установено, че починалият Тодор е носил бокс и затова свидетелства не само неговата приятелка, която е видяла как си го поставя на ръката, а и други свидетели. Той го е изпуснал обаче и един от хората го е взел и го е изхвърлил.
„На този етап доказателствата са такива, че Тодор е излязъл от автомобила си, отишъл е до мястото, където са се намирали двамата братя и между тях е възникнал словесен, а по-късно и физически сблъсък. Имало е взаимно нанасяне на удари”, обясни тя. Прокурор Румяна Арнаудова уточни, че по телата на двамата братя също има травматични наранявания. Става дума за разкъсно-порезни рани, уточни тя. Към момента обаче двамата братя отказват да дават показания по случая.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1497 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини