Повдигнаха обвинение в умишлено убийство на братята, пребили до смърт Тодор от Враца

  • 14 януари 2016 15:04

  • 5856
  • 2
Повдигнаха обвинение в умишлено убийство на братята, пребили до смърт Тодор от Враца
© Булфото

Двамата братя Десислав и Иван, които пребиха до смърт 18-годишно момче в центъра на Враца, вече са обвинени в умишлено убийство по хулигански подбуди, съобщи говорителят на главния прокрурор Румяна Арнаудова, предаде Нова телевизия.

Установено е, че двамата са нанесли множество удари по тялото и тила на Тодор. Седем прокурори от ВКП ще разследват смъртта на момчето по заповед на Сотир Цацаров, а лекари от ВМА ще направят нова аутопсия на тялото.

От прокуратурата съобщиха, че Тодор е носел бокс в дясната си ръка. Затова е свидетелствала и приятелката на Тодор - Грета пред разследващите. След побоя Тодор изпуснал бокса на земята и друг свидетел го е взел и го е изхвърлил. Боксът не е намерен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5856 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.15 | 09:44

2
Ето защо нищо не става от съдебната реформа...от съдии и прокурори.Защо ттябваше да се самосезират хората непредумишлено убийство да стане предумишлено.Някой хора изобщо не са за съдебната система

2016.01.15 | 09:43

1
Разбира се че е умишлено , да не би да са го налагали до смърт без да искат , това ако се случи в някоя западноевропейска страна няма да излязат от затвора ...

Добави коментар

Водещи новини