Ензимите ни помагат за по-добро храносмилане по време на празниците

  • 30 декември 2015 10:34

  • 2196
  • 0
Ензимите ни помагат за по-добро храносмилане по време на празниците
© Булфото

Зимата е време, когато често сме склонни да натоварваме храносмилателната си система с тежки и мазни храни. По празниците богатите трапези, дългите обеди и вечери с близките и десетките изкушения поставят стомаха ни на истински маратон.

Неизбежно идва моментът, в който отново сме се нахранили и търсим облекчение за неприятните симптоми, които често се появяват: газове, дискомфорт, тежест, киселини и т.н.

Организмът ни е жива система, която се нуждае от отдих. Всичко в организма, натрупано във форма на излишни килограми, тлъстини, патологични наслойки, токсични елементи, химикали, напрежение, стресови ситуации, отровни химически съединения, приемани с храната и въздуха, нарушенията, допуснати с храненето, оказват своето влияние.

Digestive Enzymes или Храносмилателни Ензими е иновативен комплекс, съставен от храносмилателни ензими, които са с неживотински произход. Това ги прави особено подходящи и за вегетарианци. Формулата съдържа 6 различни вида от полезните вещества, които подпомагат организма в храносмилането.

Бромелаинът и папаинът спомагат за разграждането на протеините, липазата за мазнините, амилазата е отговорна за въглехидратите и скорбялата. Лактазата разгражда млечните продукти, а целулозата спомага за трансформацията на фибрите в храната. Храносмилателните ензими подпомагат елиминирането на проблеми като подут корем, киселини, газове и трудности с усвояването на хранителните вещества.

Освен покрай празниците, посочените по-горе състояния могат да се дължат на заболяване или да се получат вследствие на динамичния начин на живот.Често съвременният човек прибягва до храненето на крак, консумира нездравословна храна и е подложен на много стрес и напрежение, както и други фактори, които влияят на работата на храносмилателната система.

Храносмилателните ензими на Jamieson е една изключително иновативна и добре балансирана формула, която ни помага да се справим с всички предизвикателства, които идват покрай празниците или в забързаното ни всекидневие.

Последвайте канала на

Novini.bg
2196 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини