Берлускони обеща - повече никога няма да се кандидатира за премиерския пост

  • 13 ноември 2011 11:16

  • 702
  • 1
Берлускони обеща - повече никога няма да се кандидатира за премиерския пост
©

Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, който до вчера оглавяваше италианското правителство, обеща повече да не предлага кандидатурата си за премиерския пост.

В същото време малцина в Италия вярват, че той ще напусне политиката, предаде Би Би Си.

През трите премиерски мандата Берлускони неведнъж бе обвиняван в корупция, а до момента все още е заподозрян в сексуални връзки с непълнолетна проститутка.

В същото време, докато Европа бе обхваната от дълговата криза, той продължаваше да има подкрепата на значителен брой италианци, независимо от всички обвинения.

Последвайте канала на

Десислава Станева
702 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
e

2011.11.13 | 12:33

1
---- Прикрепено писмо (ДВУЛИЧНИЦИ С две И ПОВЕЧЕ ИМЕНА И ЛИЦА,А някъде и ЦИФРИЧКА ) ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: ДВУЛИЧНИЦИ С две И ПОВЕЧЕ ИМЕНА И ЛИЦА,А някъде и ЦИФРИЧКА Дата: Неделя, 2011, Ноември 13 12:04:48 ЕЕТ Вълкът кожата си мени,нравьт си не!-казва една стара поговорка,даже и вярна.От такива каузи,за които говори Ц. Цачева и за които "умира",по-скоро умират много хора като Българския народ.Знаеш ли какво каза Словото за това ,което каза тя ? Че такива "каузи убиват Самария.Така,че първановите идеологии чрез Герб са повече от ПАГУБНИ за България.Не се ли засрамяваш Борисов,че изпрати Цачева да се поклони и на другия нечестивец-Бенедикт 16ти -съучастник на "Звяра",и всичко това да лобира за тебе Борисов ?! Не ти ли стигат мръсотиите с ДС-АГЕНТА МинкоМинков-дядо Максим,на когото подари златна кутийка и другия "Въртоломей и той от Звяра" с когото се криехте за ЛОБИРАНЕ по две причини-Турската кандидатура в ES i TVOYA А ГАРАНТИРАН ПРОСПЕРИТЕТ-ПОЛИТИКОПРАВОСЛАВЕН ???!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини