Реформаторите искаха да извиват ръцете на Цацаров, обяви Ревизоро (видео)

  • 14 декември 2015 07:39

  • 3252
  • 0
Реформаторите искаха да извиват ръцете на Цацаров, обяви Ревизоро (видео)
©

Ако прокурорите бяха с един повече назначени от НС, реформаторите можеха респективно да извиват ръцете на главния прокурор. А сега ще могат да бъдат назначени половината от НС, половината от професионалната гилдия.

Това коментира в сутрешния блок на бТВ депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро по повод сътресенията в правителството, след като не бяха приети предложенията на реформаторите за промени в съдебната система.

В момента ние ще назначим половината съдии и половината прокурори в парламента, изтъкна Ревизоро.

Попитан кой според него ще стане правосъден министър след оставката на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, патриотът изтъкна, че се говори за жена, намеквайки индиректно за вътрешният министър Румяна Бъчварова. Според него обаче може и да е мъж.
„В България всеки е готов за министър-председателя и за треньор на националния отбор по футбол“, отбеляза с усмивка депутатът от Патриотичния фронт.

Борисов си започна много глупаво кампанията. Като е отвратен, защо не си е дал списъка с хората, които да бъдат уволнени. Те също са отвратени тези хора, категоричен бе той.

Относно решението на ДСБ да се оттеглят от властта, Ревизоро е на мнение: „Те трябва да са хем във властта, хем не, за да им върви кампанията“.

По повод заловените десетки митничари с подкуп, Ревизоро е на мнение, че това е било ясно още с встъпването на власт на кабинета и сега едва ли не е направена постановка.
„Аз искам да попитам кой ги е карал да го правят това нещо“, недоумява Емил Димитров-Ревизоро.

„Това са златните момчета със златните кюлчета“, окачестви той митничарите.

Последвайте канала на

3252 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини