Зърнопроизводителите не били искали оставката на Дянков

  • 10 ноември 2011 13:24

  • 926
  • 1
Зърнопроизводителите не били искали оставката на Дянков
© Булфото

Зърнопроизводителите не искат оставката на финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, на този етап. Това каза Радослав Христов, председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите.

По думите на Христов - оставката на Дянков не е искана в отвореното писмо до медиите, както и в другото писмо до премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, „Това, което г-н Дянков направи, е махленска проява”, каза Христов. Той се обърна към него чрез медиите с думите „Г-н Дянков, това, което искате предварително да ни вземете, не е ваше”.

За това – дали ще има протести или не, това ще се реши от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, в зависимост от рамката, която подпише, каза Христов. Радослав Христов каза, че ако има протести на зърнопроизводители няма да се искат пари, а оставки.

Срещата днес е за обсъждане на проектобюджета за 2012 година, за да се стигне до консенсус и да бъде подписана финансовата рамка. Средствата за доплащане на единица площ са под въпрос, стана ясно.

Срещата на бранша и на ръководството на министерството продължава. В срещата участват изпълнителният директор на ДФЗ Румен Порожанов, министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и зам.-министърът на земеделието Светлана Боянова.

Последвайте канала на

926 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
3

2011.11.10 | 13:32

1
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - - ЗАКУПИ ЛЮБИМАТА ФУТБОЛНА ФЛАНЕЛКА - сезон 2011/2012!!! БЪРЗО И ЛЕСНО С ЕДНО ВЛИЗАНЕ В САЙТА !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини