Предизвикателство с кондоми заменя лудостта ''ледена кофа'' (видео)

  • 26 ноември 2015 12:44

  • 4097
  • 2
Предизвикателство с кондоми заменя лудостта ''ледена кофа'' (видео)
©

Нов вид предизвикателство с презервативи набира популярност в социалните мрежи. Така нареченото Condom Challenge е достоен наследник на лудостта „ледена кофа” и позирането в хоризонтална поза планкинг. Манията е особено популярна сред тийнейджърите, пише "Новинар".

В социалните мрежи Инстаграм и Туитър всеки ден се публикуват десетки клипове, в които младежи пълнят с вода презервативи и ги изпускат върху главата на свои приятели.

Целта на идиотското занимание е контрацептивът да не се скъса, докато пада върху потърпевшия, а да се спука под натиска на течността, докато е обхванал главата на жертвата.

За по-голям ефект младежите разчитат на разтегливостта на презервативите, които могат да поемат голямо количество вода. Много от участниците признават, че успешното изпълнение на трика невинаги се получава безупречно.

Според сайта Mashable новата мания тръгва от японски клип, публикуван през 2013 г., в който момиче обяснява недостатъците на мъжките презервативи. Преди две години младежи показаха и още по-абсурдно предизвикателство: как се „шмърка” гуменият презерватив.

Медици съветват да се избягва участието в новата мания, тъй като трикът крие опасност от тежки травми на врата, а и полимерният материал на презерватива може да запуши устата и носа и така да спре дишането.

Последвайте канала на

Novini.bg
4097 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Jiri

2015.12.02 | 14:29

2
Имах съученик,нахлузваше си го на главата и го надуваше.Това наистина е предизвикателство!
теле шопинг

2015.11.26 | 13:34

1
абе хора това слонски кондоми ли са от къде да купя на едро и да продавам на лумпените в нета

Добави коментар

Водещи новини