Стрелбата в Кьолн - разправия между рокерски банди (обновена)

  • 20 ноември 2015 09:28

  • 6856
  • 4
Стрелбата в Кьолн - разправия между рокерски банди (обновена)
©

Един човек загина, а други петима бяха ранени при стрелба тази сутрин в заведение в германския град Кьолн, съобщава местният вестник Der Koellner Stadt Anzeiger, цитиран от "Фокус" .

Полицията е арестувала двама души. Издирват се други трима, които се смята, че също са замесени в произшествието.

Извършителите са се опитали да избягат с Порше, но органите на реда са ги заловили за минути. Сигнал за инцидента е подаден от собственика на заведението. Полицията все още изяснява мотивите за стрелбата, като по първоначални данни може да става дума за личен спор, а не за терористична атака. 

Полицията в Кьолн обяви многократно, че при стрелбата в заведение в града не става дума за атентат. Става въпрос за обикновено криминално престъпление при спор, най-вероятно между две рокерски банди, които са особено активни в тази германска провинция - Северен Рейн Вестфалия, където се намира Кьолн, предаде БНР.

Стрелбата е станала в заведение, което всъщност не е работело. Било е затворено и в него са се намирали явно само членове на едната банда, които са били атакувани от другата банда. От петимата стрелци двама вече са арестувани и тепърва ще стават ясни повече подробности.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6856 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
gost

2015.11.22 | 11:51

4
Izvinete,4e ne razbrah: V koi vestnik pische, 4e strelbata e bila mejdu dve rokerski bandi//niakade po traseto vsi4ko se vidoizmenia//.
1

2015.11.22 | 11:45

3
Айн Цвейн , Полицайн започва се и в Германия !
Bill

2015.11.22 | 11:45

2
Виждам, че етническите малцинства все по-успешно се интегрират в западните общества. Браво.Засега ползват бомби и автомати, скоро и танкове.Само ги пуснете в армията.

2015.11.22 | 11:45

1
Да го лапат ислямистите от гейсащ

Добави коментар

Водещи новини