Брад Пит изпитвал страх от бащинството

  • 26 май 2011 16:14

  • 2641
  • 0
Брад Пит изпитвал страх от бащинството
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в разкри, че чувства постоянен страх да не се случи нещо лошо с децата му. Популярният актьор, който отглежда шест деца с партньорката си Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, разкрива, че неговите приоритети са се променили, откакто е станал баща.

"Всичко се промени. Страхувам се от смъртта, но всички се страхуваме от нея. Все още не искам да напускам този свят, но това е реалност, с която всички ние живеем. По-притеснен съм само от башинството. Мой приоритет е сигурността на децата ми”, казва философски Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в пред "Сън".

"В действителност това е единственият ми страх – преди бях загрижен за мен, но вече не ми пука. Искам да знам, че всички са ОК."

Пит разкрива, че семейството му води доста номадски начин на живот и се наслаждава на туризма в различни части на света.

"Живеем доста комфортно на път, ние сме номади.”

47-годишният любимец на жените от цял свят добавя, че децата му все още не са наясно с това, което правят техните родители, но е решен да ги направи горди в бъдеще.

"Те знаят, че мама и татко разказват истории и правят филми, но в действителност не знаят какво означава това, защото не са го виждали и не са били пряко впечатлени. Откакто станах баща, със сигурност промених начина, по който избирам филмите си, защото съм наясно, че един ден те ще ги видят”, казва звездата.

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в наскоро разкри, че винаги си е мечтаел за голямо семейство.

 

Последвайте канала на

2641 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини