Барети в Южния парк след сигнал за бомба

  • 14 ноември 2015 17:24

  • 6440
  • 3
Барети в Южния парк след сигнал за бомба
© Булфото (архив)

Сигнал за бомба затвори част от Южния парк. Барети пристигнаха и отцепиха площадка близо до езерото с патиците, съобщава "Стандарт".

Пристигнаха линейка и пожарна. Паника нямаше, полицаи спокойно и учтиво връщаха разхождащите се столичани към другата част на парка. Най-вероятно става въпрос за сигнал за бомба.

По-късно се оказа, че сигналът е фалшив.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6440 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
отменете срещи на върха на NATo

2015.11.14 | 19:05

3
както вече съобщихме черни терористи тестват всички системи з а сигурност като провеждат тестови мероприятия з а намиране истинскит е началници на хората.. много бързат нещо та срочно измамиха лидерите на NATo да се събират за да ги смачкат с нова вече готова техника включваща и импланти нарко коктейли о обемно сриващи скенери и екрани
отменете срещи на върха на NATo

2015.11.14 | 19:05

2
командвани от терористи полицаи на пътя са изключително опасни.. терористите ползват поени с наркотици подменяни в телата за ускорени ударни нагли акции за декодиране и последвало тежко увреждане на много важни експерти /включват им в коли и в лични документи нагло терористични съоръжения увреждащи ги с черна чума обемен убиец/жертвите са ясно видими..
wniamnie wragowe pozlwat hora

2015.11.14 | 19:04

1
може да почнат да им издават заповеди за убииства и насилие.. нашествениците ползващи тела на поени с наркотици хора вкл служителки от разни спец служби са не адекватни не могат да смятат и да четат.. тестове на екипи полицаи командвани от тях показват ясна връзка с набеждаващи виновни за жестоки екцесии включително в недалечното минало. готвят отравяне на лидери и други на срещата на NATO i podobni .. д а помоля колегите от CIA da пуснат софтуера з а откриване на служители вкл келнери доктори бармани ,полицаи , антитерористи подменяни в телата или зомбирани и озверявани.разпознават с е отлично както по миризмата така и по говора и по специфичния ореол около телата..

Добави коментар

Водещи новини