Корнелия Нинова: На утрешния пленум ще се подават оставки и те трябва да бъдат приети

  • 13 ноември 2015 21:29

  • 3394
  • 4
Корнелия Нинова: На утрешния пленум ще се подават оставки и те трябва да бъдат приети
© Булфото

ГЕРБ спечелиха тези избори поради три причини. Първата е, че хората гласуваха за тях. Втората е, че се извършиха много манипулации и фалшификации на резултатите. И третата е, че БСП не беше достатъчно силна опозиция.

Това каза в предаването "Панорама" по БНТ депутатът от БСП-Лява България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Държавата върви надолу. Няма икономика в страната. Нито има производство, нито има потребление. Натрупали сме нов държавен дълг в размер на 5 млрд. лева. Така и не се разбра къде отидоха тези пари. В социалната сфера се замразиха доходите за една година. Всички тези факти показват, че в България се живее зле. БСП има свой алтернативен бюджет за 2016 година и ще го представим. В програмата на правителството се говореше, че няма да се вдигат данъци, а за една седмица се вдигнаха четири и се въведе нов, даде примери Нинова.

Преди два дни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че имаме над 2 млрд. лева в повече в хазната. Веднага след това чуждестранни институти обявиха, че България е изхарчила парите си за 2015 година и вече живее на кредит. Правителството се хвали с добавките за пенсионери, но това не е увеличение на доходите. Трябва да се работи за трайно увеличение на доходите, нещо, което не се вижда в Бюджет 2016 година, продължи соцдепутатката.

Нинова коментира и предстоящия пленум на БСП. Първото нещо, което трябва да направим утре е да разгледаме идеите за бъдещето на България и на партията. Оставките не са толкова важни. Утре ще има подаване на оставки. Изпълнителното бюро вече си подаде оставката. Моето лично мнение е, че оставките трябва да бъдат приети, завърши депутатката.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3394 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ггг

2015.11.15 | 17:20

4
твоята къде е ма миндил лъжлив
Чоко

2015.11.15 | 17:14

3
Защо не си гледате вашите неразбории,а се занимавате с държавата,това не е ваша работа,вие бяхте толкова време на власт и нищо не свършихте,а сега сте се загрижили за народа,а той не ви иска-на всеки пореден избор губите,губите и потъвате все по-надълбоко-изход от там за вас няма-вие вече сте едно НИЩО,вашият общ любимец ви доведе до това и избяга от вас.

2015.11.15 | 17:14

2
Чоко колко ти плащат за да пишеш тука
червени таракани

2015.11.15 | 17:12

1
На вниманието на всички червени паразити : --- ГЕРБ спечели тези избори така ,както ще спечели и всички други за в бъдеще , докато престъпната ви партия пада стремително в канализацията,докато изчезне съвсем ! МАЛКО СТЕ !! НА ИЗЧЕЗВАНЕ СТЕ !

Добави коментар

Водещи новини