Крадат стикери на инвалиди

  • 11 ноември 2015 21:41

  • 1800
  • 2
Крадат стикери на инвалиди
© Novini.bg

Тарикати са започнали да крадат стикери за паркиране на инвалиди. Наред с вещите от колите апашите свивали и талоните, които им позволяват да паркират на определени за хора с увреждания места, без да плащат, съобщава в. "Телеграф".

На седмица стават по 4-5 подобни случая, потвърдиха от СДВР.

Освен в столицата подобни кражби имало и в Бургас, Варна и Русе. Ощетените инвалиди не подавали сигнали, а отивали директно в общината да си извадят нови стикери.

Последвайте канала на

Novini.bg
1800 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.11.13 | 00:30

2
Първия път, когато ми разбиха колата на метри от Трето РПУ и подадох сигнал в полицията, отсреща ми казаха да се обърна към застрахователя си. Казах им, че нямам Каско, а полицайката ми каза: "Нали имате Гражданска отговорност". С това проблемът за нея беше решен. Втория път ми разбиха колата в Бургас, пак подадох сигнал. Странно, но бяха малко по в час, направиха се, че се заемат със случая и до там. Поне не ме пратиха при застрахователя ми.
ганди

2015.11.13 | 00:30

1
Нека бъдат залепени на четирите страни на автомобила, а не както правят недобросъвестни граждани- паркира, вади стикера от жабката, айде на предното стъкло. Така истински нуждаещите се губят и страдат

Добави коментар

Водещи новини