Мъж си нарисува паркомясто за инвалиди пред блока (снимка)

  • 15 юли 2015 18:56

  • 4062
  • 1
Мъж си нарисува паркомясто за инвалиди пред блока (снимка)
©

Нагъл бургазлия си нарисува сам паркомясто за инвалиди пред блок в ж. к. „Възраждане”. За това съобщава Явор Добранов, цитиран от "Флагман".

Мъжът изпраща писмо, с което изразява не само своето възмущение, но и това на всички свои съседи, станали свидетели на наглата постъпка.

Ето какво споделя:

"Пиша ви във връзка с инвалидно паркомясто в кв. „Възраждане”, пред бл. 39, вх. Б. Комшията си разчерта сам инвалидно паркомясто, боядиса си го в лазурно синьо и поради факта, че май нещо сме се повъзпитали, никой не спира на "неговото" място. Моля да проверите дали е редно сам да си прави такива експерименти и не подлежи ли на санкция заграждане на място от този вид. Все пак не сме в Дивия Запад".

Директорът на общинско предприятие „Транспорт” Андрей Рунчев заявява, че е запознат с конкретния случай. "Ползвал го мъж, който е трудно подвижен. Случаят е предаден на колегите от Обществен ред”, каза Андрей Рунчев.

Всеки бургазлия в неравностойно положение, който иска да има специализирано паркомясто пред дома си, трябва да подаде заявление в Комисията по организация на движението. В последствие то трябва да бъде разгледано и евентуално одобрено от Община Бургас.

Сн. "Флагман"

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4062 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.03.27 | 18:33

1
тоя тиквеник да се моли,наистина да не му се налага да използва такова място,че май обикновенно става така каквото почикаш такова се обади,не му го пожелавам ама да си помисли

Добави коментар

Водещи новини